reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ojj przykro mi [emoji20]
Wybacz nie wiedziałam [emoji20]
Luzik, jesteś tutaj od niedawna więc wiadomo, że nie znasz naszych historii. ;) Moje maleństwo w dzień naszego ślubu (o ile by się urodziło wg liczenia od om) skończyłoby 3 latka. Ale cóż, tak miało być najwidoczniej. Może się z tym nie pogodziłam ale nauczyłam się z tym żyć. Jedyny moment, kiedy płaczę z tego powodu to nad grobem dziecka utraconego.

Dziewczyny, patrzyłam na tabelkę i widzę, że mnie tam nie ma a byłam. Ja się nie staram teraz ale już jestem na dobrej drodze. Szczerze powiedziawszy raz za razem jak zagładalam na nią i wiedziałam, że tam jestem było mi lżej znieść czekanie na ten czas starań, czasem tu wpadam coś skrobnąć zobaczyć ktora z Was zobaczyła dwie kreseczki czy jakieś dobre slowo napisać...no szkoda :hmm:, ale widocznie tak będzie lepiej ....

Dziewczyny, patrzyłam na tabelkę i widzę, że mnie tam nie ma a byłam. Ja się nie staram teraz ale już jestem na dobrej drodze. Szczerze powiedziawszy raz za razem jak zagładalam na nią i wiedziałam, że tam jestem było mi lżej znieść czekanie na ten czas starań, czasem tu wpadam coś skrobnąć zobaczyć ktora z Was zobaczyła dwie kreseczki czy jakieś dobre slowo napisać...no szkoda :hmm:, ale widocznie tak będzie lepiej ....
Kochana, tabelka została niechcący ucięta przy jakiejś edycji. Jutro to sprawdzę, dzisiaj już nie mam jak. Dawno nie zaglądałam na pierwszą stronę z racji, że po pierwsze nie mam czasu a po drugie to ciągle z telefonu więc dużo nie podziałam. Były trzy tabelki na pierwszej stronie, starających się, udało się i z dziewczynami które się długo nie odzywają.

Luzik, jesteś tutaj od niedawna więc wiadomo, że nie znasz naszych historii. ;) Moje maleństwo w dzień naszego ślubu (o ile by się urodziło wg liczenia od om) skończyłoby 3 latka. Ale cóż, tak miało być najwidoczniej. Może się z tym nie pogodziłam ale nauczyłam się z tym żyć. Jedyny moment, kiedy płaczę z tego powodu to nad grobem dziecka utraconego.
Przykro mi bardzo ze cie to spotkało [emoji20]
To takie niesprawiedliwe[emoji20]

Tak właściwie to dzien dobry [emoji4] kciuki chyba pomogły bo moja temperatura nie spadła, jest taka sama jak wczoraj wiec teraz tylko czekac moge [emoji4][emoji57]

Tak właściwie to dzien dobry [emoji4] kciuki chyba pomogły bo moja temperatura nie spadła, jest taka sama jak wczoraj wiec teraz tylko czekac moge [emoji4][emoji57]
No widzisz, ja temperatury w ogóle nie mierze i nawet się nie znam na tym zbytnio [emoji23][emoji28] Eh mnie całą noc bolał jajnik z którego była owu, nagle się odezwał, tzn czasami coś tam mnie mrowiło, ale od wczoraj boli mocniej ☹

No widzisz, ja temperatury w ogóle nie mierze i nawet się nie znam na tym zbytnio [emoji23][emoji28] Eh mnie całą noc bolał jajnik z którego była owu, nagle się odezwał, tzn czasami coś tam mnie mrowiło, ale od wczoraj boli mocniej [emoji852]
Teraz czekam do weekendu bo dopiero wtedy bede miala możliwość kupic test [emoji14]o ile @ nie przyjdzie [emoji6]

Dalej cie boli ? Bardzo ? W razie jakby dluzej i mocniej cie bolalo to radze nie lekcewaz tego tylko do lekarza idź[emoji52]

Hej dziewczynki:) Kamila to świetnie, wszystko jest na dobrej drodze! Ja Wam powiem,ze codziennie mam biegunki... Ale z ciążą tego raczej łączyć się nie da :Dmoże coś tam się poprzestawialo ale normalnie z kibelka nie schodze :surprised:często tak mam ale w pierwszy dzień okresu.

reklama
Teraz czekam do weekendu bo dopiero wtedy bede miala możliwość kupic test [emoji14]o ile @ nie przyjdzie [emoji6]

Dalej cie boli ? Bardzo ? W razie jakby dluzej i mocniej cie bolalo to radze nie lekcewaz tego tylko do lekarza idź[emoji52]
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła [emoji8]
No właśnie nie wiem dlaczego, może znowu torbiel jakaś [emoji20] Albo przez metformine bo jajniki zaczynają działać. Jak dostanę @ to po się umówię do gin, ale byłam 24-go maja i było wszystko w porządku

Do góry