reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Oj tam zaraz masakra. Ja też miałam 29 jak zaszłam w pierwszą ciążę i jakoś nie czuję że to za późno, każdemu inaczej się życie układa. Urodziłam 2 miesiące przed 30:)
Chyba pomalu zaczynam żałować ze szybciej nie chciałam... ale zawsze było jakieś „ale”

reklama
Narazie mamy zrobic badania nasienia, tylko problem jest taki ze nie mamy kiedy, bo mój pracuje za granica i jest tylko na weekendy :sad: i teraz narazie stoimy w miejscu... ale w lipcu bede musiała pojechać na powtórkę cytologii, bo 3 gr wyszła :surprised:
Koniecznie powtórz cytologie !
Aa rozumiem, u nas tez tak teraz ze w miejscu bo zadnych badan raczej do wrzesnia nie porobimy bo do sierpnia jestesmy na wakacjach a w sierpniu mamy szpital z mlodym [emoji20]

Koniecznie powtórz cytologie !
Aa rozumiem, u nas tez tak teraz ze w miejscu bo zadnych badan raczej do wrzesnia nie porobimy bo do sierpnia jestesmy na wakacjach a w sierpniu mamy szpital z mlodym [emoji20]
Oj... a co z dzieciaczkiem ? No ja szczerze to już nie wiem o co kaman, czy może jednak te ciagle myślenie nas blokuje :dry:

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
Coś tam delikatnie widać :tak: Trzymam kciuki żeby jutro było ciemnej! Fajnie, że się odezwałaś :)

Dziewczyny, nie martwcie się! Ja za 2 miesiące kończę 33, a też staramy się dopiero o pierwsze [emoji6]
Ja za 3 miesiące 32.... I też o pierwsze... Tyle dobrze, że czuję się na 20, a niektórzy mówią, że i wyglądam :p:D

Oj... a co z dzieciaczkiem ? No ja szczerze to już nie wiem o co kaman, czy może jednak te ciagle myślenie nas blokuje :dry:
Moze wlasnie duzo zalezy od naszej glowy i tego ciaglego obsesyjnego czasami myslenia..
Wiedziałam juz dziewczyny ktore staraly sie rok dwa i nagle odpuszczaly zajely czyms innym glowe i bach ciaza [emoji6]

Moj młody bedzie mial operacje sprowadzenia jaderka bo jeszcze nie jest tam gdzie powinno [emoji849]

Ironia losu jest taka ze te 9 lat temu kiedy poczęla sie moja corka nawet o tym nie myslelismy. Bylismy kompletnie zaskoczeni przyszlo to z ogromna latwoscia. Narazie nie moge mowic o wielkich trudnosciach bo to pierwszy cykl i nawet jesli stracony to sprobujemy w kolejnym cyklu. Z tym ze po poprzedniej ciazy mialam duze skoki wagi, pozniej problemy z @. po 3 latach od urodzenia małej nie miałam cały rok @ i do lekarza mi bylo nie po drodze a kiedy juz poszlam hormonami postawic mnie chcial na nogi. Juz nie pamietam jak sie nazywaly te leki ale gwarantowal mi gin ze jak skoncze je brac to @ na pewno przyjdzie i dupa... nie przyszla. Ale w zyciu naszym nadeszly zmiany wyprowadzilismy sie do Holandii mieszkalismy nad morzem i zastanawiam sie czy to aby jod nie pomogl mi się naprawic. Od tego czasu mialam regularne cykle poza 2 epizodami... zdarzylo mi sie 2 razy nie miec @ w danym cyklu i wlasnie ostatni raz miałam tak w marcu. W kwietniu @ była na czas ale taka mega skąpa i krótka i w maju już była taka jak zawsze... mozliwe ze cos sie u mnie dzieje i nie uda sie nam poki nie odwiedze gina.

Co do wieku to corke rodzilam w wieku 21 lat i 9 miesiecy, teraz mam 30lat i chyba wiele sie zmienilo;p

reklama
Eh dziewczyny siedzę i płacze. Już mam dość szczerze mówiąc. Nie jestem taka twarda jak wy. Już mam dość tych mylnych objawów. Testów, leków, biegania co chwile do ginekologa, nowych leków, badań... Zbywania [emoji24] eh znowu się jajnik odzywa, prawy z którego owu była ja już nie wiem co jest... Już mam dość, eh

Do góry