A ty już masz wynik bety?Ulala piękna krecha Gratuluje
reklama
Niestety nie i nie wiem czy dzis miec bede. Powiedziała w laboratorium ze moze przed 14. W drodze do pracy zajade zobaczyć.A ty już masz wynik bety?
Dziękuję!Migotka krecha jak byk ! Gratuluję
Idź na betę ale tu piękne dwie kreski więc nie ma żadnych wątpliwości !Cześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
Gratulacje
Nie bój się ja też jestem po cc
Dziś zaczęłam 30tc i znów będzie cc
Ciąża odpukac przebiega prawidłowo raz tylko leżałam tydzień że skurczami ale oprócz tego wszystko było ok
Także nie stresuj się tylko ciesz !
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Piekne krechy [emoji7] gratuluje !Cześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
Otoona
Wow piękne krechy [emoji5]. Gratulacje .Cześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
DziękujęIdź na betę ale tu piękne dwie kreski więc nie ma żadnych wątpliwości !
Gratulacje
Nie bój się ja też jestem po cc
Dziś zaczęłam 30tc i znów będzie cc
Ciąża odpukac przebiega prawidłowo raz tylko leżałam tydzień że skurczami ale oprócz tego wszystko było ok
Także nie stresuj się tylko ciesz !
GRATULACJE! Leć na betę! Wszytko będzie dobrze! Piękne krechyCześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
Dziękuję!Wow piękne krechy. Gratulacje .
jutro rano pójde!!!! dzisiaj jesscze raz zrobie test, bo boje sie ze mnie oszukal albo cos robilam tym testem z Rossmana, czułosc 10mIUGRATULACJE! Leć na betę! Wszytko będzie dobrze! Piękne krechy
Załączniki
reklama
ForgetMeeNot
Cześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
Wyraźne krechy. Gratuluje [emoji846]