1
174974
Gość
Czy któraś z was była może z partnerem w klinice Invicta w Gdańsku? Jestem ciekawa jak tam jest z intymnym pokojem do pobrania badania nasienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się czuję bardzo młodo, więc się za bardzo nie przejmuję[emoji12]Coś tam delikatnie widać Trzymam kciuki żeby jutro było ciemnej! Fajnie, że się odezwałaś
Ja za 3 miesiące 32.... I też o pierwsze... Tyle dobrze, że czuję się na 20, a niektórzy mówią, że i wyglądam
Tez się tego obawiam. Ciagle mi kazdy powtarzal kiedy drugie dziecko, ze Julcia chcialaby rodzenstwo, czas najwyzszy etc...Ironia losu mowicie ? Co powiecie na to ? [emoji14] ja majac 17lat myslalam i glosno mowilam o tym ze nie chce miec dzieci w ogóle a tydzien po tym jak to powiedziałam ujrzalam || [emoji14] urodziłam młodego dwa miesiace przed 18urodzinami [emoji14] bylo duzo zawirowan ale moj mlody to jedna z najlepszych "rzeczy" ktore mnie spotkaly [emoji7]
Teraz 4lata pozniej kiedy juz mam wszystko poukladane, mlody "odchowany", nowy partner najlepszy na swiecie i idealny tata dla mojego młodego, i tak bardzo chcemy dzidziusia to leci juz 9cykl i nic.. [emoji849]
Nie wolno tak myslec ! Żadna kara !Tez się tego obawiam. Ciagle mi kazdy powtarzal kiedy drugie dziecko, ze Julcia chcialaby rodzenstwo, czas najwyzszy etc...
ja zawsze odpowiadalam ze nie chce drugiego dziecka, mloda dala w kosc i zaslanialam sie ze regeneruje sie psychicznie a tak naprawde wygodne zycie sie podobalo bo ona juz duza samodzielna. W marcu skonczylam 30 lat i sieklo mnie totalnie! Poczulam takie parcie na dziecko i boje sie ze to kara za to ze tyle lat mowilam ze dziecka nie chce.
Ale powiem Ci że jestes wielka! taka młodziutka jeszcze ucząca a poradziłas sobie. Wychowałas synka i ulozylas sobie zycie. Mam nadzieje że nam wszystkim ulozy sie i kazda zobaczy te wymarzone | |Nie wolno tak myslec ! Żadna kara !
Dopiero zaczynacie i wierze ze szybko sie wam uda!
Ja to akurat raczej słyszałam cos zupenie innego... ze po co mi drugie jedno przeciez starczy, a czemu juz przeciez za wczesnie..
Też miałam 17 lat jak zaszłam w pierwszą ciążę.Ironia losu mowicie ? Co powiecie na to ? [emoji14] ja majac 17lat myslalam i glosno mowilam o tym ze nie chce miec dzieci w ogóle a tydzien po tym jak to powiedziałam ujrzalam || [emoji14] urodziłam młodego dwa miesiace przed 18urodzinami [emoji14] bylo duzo zawirowan ale moj mlody to jedna z najlepszych "rzeczy" ktore mnie spotkaly [emoji7]
Teraz 4lata pozniej kiedy juz mam wszystko poukladane, mlody "odchowany", nowy partner najlepszy na swiecie i idealny tata dla mojego młodego, i tak bardzo chcemy dzidziusia to leci juz 9cykl i nic.. [emoji849]
Oo wiedzisz czyli nie ja jedna [emoji4]Też miałam 17 lat jak zaszłam w pierwszą ciążę.
Tak będzie kazda z nas zobaczy || i urodzi swoje male szczescie [emoji4]Ale powiem Ci że jestes wielka! taka młodziutka jeszcze ucząca a poradziłas sobie. Wychowałas synka i ulozylas sobie zycie. Mam nadzieje że nam wszystkim ulozy sie i kazda zobaczy te wymarzone | |
Tylko ja niestety przeszłam ciążę pozamaciczną. Ale tak czy inaczej zmieniło mnie to w jakiś sposób.Oo wiedzisz czyli nie ja jedna [emoji4]Tak będzie kazda z nas zobaczy || i urodzi swoje male szczescie [emoji4]