Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ojj przykro mi [emoji20]Tylko ja niestety przeszłam ciążę pozamaciczną. Ale tak czy inaczej zmieniło mnie to w jakiś sposób.
Wybacz nie wiedziałam [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj przykro mi [emoji20]Tylko ja niestety przeszłam ciążę pozamaciczną. Ale tak czy inaczej zmieniło mnie to w jakiś sposób.
Luzik, jesteś tutaj od niedawna więc wiadomo, że nie znasz naszych historii. Moje maleństwo w dzień naszego ślubu (o ile by się urodziło wg liczenia od om) skończyłoby 3 latka. Ale cóż, tak miało być najwidoczniej. Może się z tym nie pogodziłam ale nauczyłam się z tym żyć. Jedyny moment, kiedy płaczę z tego powodu to nad grobem dziecka utraconego.Ojj przykro mi [emoji20]
Wybacz nie wiedziałam [emoji20]
Kochana, tabelka została niechcący ucięta przy jakiejś edycji. Jutro to sprawdzę, dzisiaj już nie mam jak. Dawno nie zaglądałam na pierwszą stronę z racji, że po pierwsze nie mam czasu a po drugie to ciągle z telefonu więc dużo nie podziałam. Były trzy tabelki na pierwszej stronie, starających się, udało się i z dziewczynami które się długo nie odzywają.Dziewczyny, patrzyłam na tabelkę i widzę, że mnie tam nie ma a byłam. Ja się nie staram teraz ale już jestem na dobrej drodze. Szczerze powiedziawszy raz za razem jak zagładalam na nią i wiedziałam, że tam jestem było mi lżej znieść czekanie na ten czas starań, czasem tu wpadam coś skrobnąć zobaczyć ktora z Was zobaczyła dwie kreseczki czy jakieś dobre slowo napisać...no szkoda , ale widocznie tak będzie lepiej ....
Przykro mi bardzo ze cie to spotkało [emoji20]Luzik, jesteś tutaj od niedawna więc wiadomo, że nie znasz naszych historii. Moje maleństwo w dzień naszego ślubu (o ile by się urodziło wg liczenia od om) skończyłoby 3 latka. Ale cóż, tak miało być najwidoczniej. Może się z tym nie pogodziłam ale nauczyłam się z tym żyć. Jedyny moment, kiedy płaczę z tego powodu to nad grobem dziecka utraconego.
No widzisz, ja temperatury w ogóle nie mierze i nawet się nie znam na tym zbytnio [emoji23][emoji28] Eh mnie całą noc bolał jajnik z którego była owu, nagle się odezwał, tzn czasami coś tam mnie mrowiło, ale od wczoraj boli mocniej ☹Tak właściwie to dzien dobry [emoji4] kciuki chyba pomogły bo moja temperatura nie spadła, jest taka sama jak wczoraj wiec teraz tylko czekac moge [emoji4][emoji57]
Teraz czekam do weekendu bo dopiero wtedy bede miala możliwość kupic test [emoji14]o ile @ nie przyjdzie [emoji6]No widzisz, ja temperatury w ogóle nie mierze i nawet się nie znam na tym zbytnio [emoji23][emoji28] Eh mnie całą noc bolał jajnik z którego była owu, nagle się odezwał, tzn czasami coś tam mnie mrowiło, ale od wczoraj boli mocniej [emoji852]
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła [emoji8]Teraz czekam do weekendu bo dopiero wtedy bede miala możliwość kupic test [emoji14]o ile @ nie przyjdzie [emoji6]
Dalej cie boli ? Bardzo ? W razie jakby dluzej i mocniej cie bolalo to radze nie lekcewaz tego tylko do lekarza idź[emoji52]