reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Serio coś widzicie? Myślałam, że mam coś z oczami i jestem stuknięta [emoji23] Ledwo cokolwiek widać [emoji17] Jak robiłam właśnie test ten to siedziałam i patrzałam bo właśnie takie minimalne naprawdę dosłownie lekkie ledwo widoczne coś zauważyłam ale no nie wiem [emoji17]
Mi też coś się tam mieni [emoji6]

reklama
Ehhh wszystkie macie dwie kreski a ja pewnie będę miała jedna :dry:
Ja już z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i tylko jedna krecha... już sama nie wiem czy mieć nadzieje, bo za szybko - czy po prostu znowu w tym cyklu lipa... (8dc). Mogłabym jeszcze raz sprawdzić w tym tygodniu gdzieś pod koniec, ale boje sue rozczarować ze znowu nic... wczoraj mnie brzuch pobolewal, dzisiaj cisza, piersi tez nic a nic, zawsze to już po owu bolały :confused:

Ja już z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i tylko jedna krecha... już sama nie wiem czy mieć nadzieje, bo za szybko - czy po prostu znowu w tym cyklu lipa... (8dc). Mogłabym jeszcze raz sprawdzić w tym tygodniu gdzieś pod koniec, ale boje sue rozczarować ze znowu nic... wczoraj mnie brzuch pobolewal, dzisiaj cisza, piersi tez nic a nic, zawsze to już po owu bolały :confused:
8dc?

Jestem sama 2 dni mąż wyjechał, wieczór nudów więc przerobiłem trochę zdjęcie.
Ehh dziewczyny tak bym chciała, ale jestem mega sceptyczna. Sikne rano jak będzie widać lepiej może zacznę wierzyć. Narazie luz. To chyba nasz 10cykl starań ale mega odpuszczony.

Widać jeszcze wyraźniej [emoji846][emoji846]

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
I ja widzę [emoji6]

Ee 8dpo to na prawde ciezko zeby cos wyszlo. To nawet bete najlepiej robic okolo 10dpo wiec tym bardziej z testem co najmniej do tych 10dpo sie wstrzymać.
Poczekaj jeszcze kilka dni i wierze ze zobaczysz te || [emoji110][emoji110]
Bardzo bym chciała:( ale z dnia na dzień to już trace pomału nadzieje;( eeeh niby wczoraj widziałam ta kropeczke brązowa, ale sama nie wiem czy to mogłoby być zagnieżdżenie:/ chyba już nie wierze, ze w ogóle to możliwe po takim czasie. Tyle rozczarowań i łez już było, ze ciężko myśleć, ze w koncu to było by to :hmm:

reklama
Do góry