reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bardzo bym chciała:( ale z dnia na dzień to już trace pomału nadzieje;( eeeh niby wczoraj widziałam ta kropeczke brązowa, ale sama nie wiem czy to mogłoby być zagnieżdżenie:/ chyba już nie wierze, ze w ogóle to możliwe po takim czasie. Tyle rozczarowań i łez już było, ze ciężko myśleć, ze w koncu to było by to :hmm:
W koncu sie uda ! Musimy byc silne i dzialac [emoji123][emoji123]
Kochana dlugo juz sie staracie ?
Ja tez co miesiąc lapie dola jak przychodzi @/ale potem glowa do gory cycki do przodu i sie nie poddajemy [emoji123]
Trzymam za ciebie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Irena głowa do gory! Musimy być kiedyś mamami;) a czy irenka a badania jakieś robiłaś?
Tak hormony tsh i progesteron miałam w normie, prolaktyne miałam zawyżona 36 z czymś a norma 26 bodajże. I robiłam w 21dc. Później powtórzyłam 2 raz w 7dc i miałam już w normie. Gdzie właśnie myślałam ze wynik będzie zafałszowany bo byłam po nocce, niewyspana itd. Ale wyszło ze w normie. Niby wszystko Ok, bo i pęcherzyk jest i pęka, musimy tylko zbadać nasienie

:ninja2:
Ja tez co miesiąc lapie dola jak przychodzi @/ale potem glowa do gory cycki do przodu i sie nie poddajemy [emoji123]
Kończę 18 cykl :sad: Zobaczymy czy @ przyjdzie, ale znając życie to pewnie tak :sad: dla mnie to już za dluuugo

No i już taka młoda nie jestem, bo w tym roku kończę 29l. A staram się o 1 dziecko. Masakra

A głupia myślałam, ze to będzie hop i już :cool::dry:

Kochana zobaczysz ze sie wreszcie uda !
Jakos gin wami kieruje ?
Przykro mi ze tak dlugo to tez u was trwa[emoji20]
Narazie mamy zrobic badania nasienia, tylko problem jest taki ze nie mamy kiedy, bo mój pracuje za granica i jest tylko na weekendy :sad: i teraz narazie stoimy w miejscu... ale w lipcu bede musiała pojechać na powtórkę cytologii, bo 3 gr wyszła :surprised:

reklama
Do góry