1
174974
Gość
A teraz zabieram się za aktualizację tabelki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie to też fakt, jeszcze jak człowiek nasłucha się historii że tatuś dziecka podrywał nianię potem mama się dowiaduje i są takie pogmatwane akcje, że szok. Ale jak człowiek nie spróbuje, nie pozna ludzi to się nie przekona. Póki co nie poddaje się, chcę jakąś pracę dostać w końcu, wielkich wymagań nie mam, byle tylko dobry dojazd był autobusami lub pociągami jak gdzieś dalej no i max 2 zmiany. Trzymajcie kciuki.
A teraz zabieram się za aktualizację tabelki.
Zrobione.I u mnie zaaktualizuj, nastepny okres 3.03
Za młoda? Powinna się cieszyć, że młoda i chętna do pracy! Kochana ja miałam 21 lat jak się dostałam do przedszkola jako pomoc w 3 latkach! Co prawda do przedszkola prywatnego ale na umowe o pracę i zdobywałam juz doswiadczenie. Wiec rozsylaj, roznoś cv do przedszkoli i żłobków nie rezygnuj! PowodzeniaByłam raz właśnie zanieść CV ale pani dyrektor wprost mi powiedziała, że jestem na to za młoda.
Ja też jakoś nie czułam owulki w tym cyklu, nawet śluzu nie miałam, więc się nie nastawiałam. W tym cyklu mierze temp i testy. Damy radę mamy kolejną szansę!Szkoda, myślałam ze może u Ciebie będzie bobas, zobaczysz następny cykl jest nasz ja jestem na luzie, mam 2 opakowania dupka, czyli jeszcze 2 cykle, jak nie zajdę, to pewnie clo, ewentualnie poszerzona diagnostyka i drożność, zrobię co mi lekarka powie, ze powinnam. Taka będę grzeczna
A jak u Ciebie @ po dupku? Bo u mnie strasznie licha, widac ze to "sztuczny" okres, chyba owu jednak nie było :|
Ja też jakoś nie czułam owulki w tym cyklu, nawet śluzu nie miałam, więc się nie nastawiałam. W tym cyklu mierze temp i testy. Damy radę mamy kolejną szansę!
No dosłownie, przede mną była starsza kobieta tak koło 50 i chyba skradła serce dyrektorki. Nie wiem, może uważała, że jak młoda to nierozsądna i nieodpowiedzialna. A praca polegać miała na pomocy w kuchni i w sprzątaniu zabawek po dzieciach. Zrezygnować na pewno nie zrezygnuje.Za młoda? Powinna się cieszyć, że młoda i chętna do pracy! Kochana ja miałam 21 lat jak się dostałam do przedszkola jako pomoc w 3 latkach! Co prawda do przedszkola prywatnego ale na umowe o pracę i zdobywałam juz doswiadczenie. Wiec rozsylaj, roznoś cv do przedszkoli i żłobków nie rezygnuj! Powodzenia