reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi jeszcze dzisiaj pokazuje, ze pozytywny, jajniki pobolewają cały czas, co prawda pewności nie mam czy już pękł pęcherzyk czy nie bo nie monitorowałam, a wczoraj kalendarzyk pokazał ze największa szansa na ciąże (wiem ze to jest tylko tak mechanicznie i może się mylić) No ale próbowałam, może być ze to za mało, no ale niestety miałam okazje tylko na weekend :sad: zobaczymy jakaś tam szansa jest:cool2: chociaż szkoda, bo jeszcze przydałoby się poserduszkowac dzisiaj i jutro :frown:
Nie martw sie, tak jak napisała @KatiNails żolnierzyki poczekają :) ja zaszłam ze stosunku 3 dni przed potwierdzoną owu, bo tez juz pozniej nie mielismy jak serduszkować ;) takze da sie [emoji14] trzymam kciuki :*

reklama
@Sliim ja pewnie też dziś lub jutro dostanę bo też boli mnie brzuch i mam napady gorąca chociaż teraz już trochę lepiej się czuję. Zobaczę jak jutro będzie z tempka ale pewnie spadnie i zacznę 7 cs ...... Zaczynam tracić nadzieję że kiedykolwiek się uda

a ja mam kobitki dylemat....

czerwiec - pierwszy miesiąc z CLO, a tu sie okazuje, że zmieniam pracę na nową, o wiele lepszą, długo wyczekiwaną (w urzędzie ciężko o etat, tym bardziej w małej mieścinie powiatowej), i co tu robic, co tu robić, głupio tak zajść w pierwszym miesiącu pracy ale z drugiej strony nic nie gwarantuje ciązy i przecież nie koniecznie zajdę w tym miesiącu.. mam mętlik, mąż twierdzi żeby dalej się starać i co ma być to będzie... bo tak ciągle coś, i odkładamy i odkładamy starania.. a to praca, a to ślub, a to mieszkanie
Ja tak miałam. Może nie całkowicie prace, ale stanowisko. Cóż... Nie zdążyłam :D
Ale to moze i dobrze, bo mam znajomych, dla których zawsze było coś. Tu praca, tu kredyt, tu jakieś wymarzone wakacje... I ta znajoma mówi, że żałuje że po prostu nie wpadli, albo nie zdecydowali się dużo wcześniej, bo z kredytem by sobie jakos poradzili nawet z dzieckiem, a teraz to ona sobie macierzyństwa nie wyobraża.
Wpadlam dzis na wagę, po tej weekedowej rozpuscie, i zle nie jest, ale przejde sie z bucika do pracy, moze sie chwile spóźnię. =) ktooo wie=) teraz byle do czwartku, Boże Cialo, wolny dzionek.. a potem piatek i jeszcze tydzien i urlop! Ooooo tak chce mi sie go jak diabli!

P.s. w czwartek walne sobie testa, zebym wiedziala czy moge sobie jakies male piwko do grilla walnac =)
To ile już na minusie? W ogóle ja się już Twoich testow doczekać nie mogę. W czwartek to ile dni po będzie? :D
P.S. ja zalałam fasolkę whisky i zadymilam fajkami, zanim się zorientowalam, że w ciąży jestem. Ale ku idei, że świrować nie mialam, to się nie przejmowałam, czy mogę być w ciąży czy nie. Dopóki testu nie zrobiłam :D

Hej! Ale się dzisiaj dziwnie, źle czuje... Jestem taka mega śpiąca, ociężała i dziwnie mnie mdliło na początku dnia. Albo sobie już wkręcam. O lataniu do WC nie wspomnę. Dzisiaj 7dpo...

Ja staram się nie wkrecacbo jak bym tylko zaczęła.to miałabym 15 objawów gwarantowanych :D nawet testów chyba nie będę robić,bo w tamtym miesiącu zrobiłam chyba z 5 :baffled:poczekam grzecznie do @.

Hej! Ale się dzisiaj dziwnie, źle czuje... Jestem taka mega śpiąca, ociężała i dziwnie mnie mdliło na początku dnia. Albo sobie już wkręcam. O lataniu do WC nie wspomnę. Dzisiaj 7dpo...
Brzmi obiecujaco, ja tez co chwile latalam na siku jeszcze przed pozytywnym testem :) moze bedziesz miala piekny prezent na Dzien Dziecka

Ja tak miałam. Może nie całkowicie prace, ale stanowisko. Cóż... Nie zdążyłam :D
Ale to moze i dobrze, bo mam znajomych, dla których zawsze było coś. Tu praca, tu kredyt, tu jakieś wymarzone wakacje... I ta znajoma mówi, że żałuje że po prostu nie wpadli, albo nie zdecydowali się dużo wcześniej, bo z kredytem by sobie jakos poradzili nawet z dzieckiem, a teraz to ona sobie macierzyństwa nie wyobraża. To ile już na minusie? W ogóle ja się już Twoich testow doczekać nie mogę. W czwartek to ile dni po będzie? :D
P.S. ja zalałam fasolkę whisky i zadymilam fajkami, zanim się zorientowalam, że w ciąży jestem. Ale ku idei, że świrować nie mialam, to się nie przejmowałam, czy mogę być w ciąży czy nie. Dopóki testu nie zrobiłam :D
Hehe ja tak samo, bo była akurat 50tka mojego ojca, wiec impreza na maksa [emoji14] tez paliłam, też piłam... Powiedziałan o tym lekarzowi, a on stwierdził, że gdyby mialo miec to jakis wplyw to na samamy początku cos by sie stalo, albo e ogole nie doszloby do zagnieżdżenia ;)

reklama
@Sliim ja pewnie też dziś lub jutro dostanę bo też boli mnie brzuch i mam napady gorąca chociaż teraz już trochę lepiej się czuję. Zobaczę jak jutro będzie z tempka ale pewnie spadnie i zacznę 7 cs ...... Zaczynam tracić nadzieję że kiedykolwiek się uda
U mnie w poprzednim cyklu 2 dni przed @ temperatura spadła, a kolejnego dnia się podniosła do 37 i następnego z rana okres dostałam. W tym cyklu wczoraj mi spadła do 36.7 dzisiaj mam 36.6 brzuch co chwile mnie pobolewa jaj na @ kurde póki nie ma to mam cały czas nadzieje... ale jestem głupia. .. w kolejnym cyklu rezygnuje z mierzenia temperatury i z aplikacji za dużo przez to o tym myślę i może dlatego się nie udaje

Do góry