reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Brzmi obiecujaco, ja tez co chwile latalam na siku jeszcze przed pozytywnym testem :) moze bedziesz miala piekny prezent na Dzien Dziecka
To mnie już dziwi, że tak szybko mam objawy typowe na @, zawsze zaczynały się gdzieś koło 20-25dc a już dzisiaj jest 20dc i mam typowej moje objawy na @, do tego te zmęczenie takie inne. No cóż, może to byc spowodowane innymi czynnikami. Nie musi od razu oznaczać to ciążę, tak się uspokajam żeby nie oszalec. [emoji23]

reklama
To mnie już dziwi, że tak szybko mam objawy typowe na @, zawsze zaczynały się gdzieś koło 20-25dc a już dzisiaj jest 20dc i mam typowej moje objawy na @, do tego te zmęczenie takie inne. No cóż, może to byc spowodowane innymi czynnikami. Nie musi od razu oznaczać to ciążę, tak się uspokajam żeby nie oszalec. [emoji23]
A kiedy testujesz? :D

@Sliim mi w zeszłym cyklu spadła o 0,2 potem znowu o 0,2 i znowu o 0,2 i tego samego dnia dostałam @.... Ja jeszcze dwa cykle muszę mierzyć tempke bo muszę wiedzieć kiedy była owu aby wziąść luteine, a potem też chyba rezygnuje z obserwacji i starań, niech się dzieje co chce.... @Migdalove trzymam kciuki za dwie kreski ;)

@Sliim mi w zeszłym cyklu spadła o 0,2 potem znowu o 0,2 i znowu o 0,2 i tego samego dnia dostałam @.... Ja jeszcze dwa cykle muszę mierzyć tempke bo muszę wiedzieć kiedy była owu aby wziąść luteine, a potem też chyba rezygnuje z obserwacji i starań, niech się dzieje co chce.... @Migdalove trzymam kciuki za dwie kreski ;)
Jak jutro okres nie przyjdzie to zrobię test :) może nie kazdy z początku ciąży ma wysoką temperaturę? Przecież każdy człowiek jest inny , kurcze ciekawe jak to z tym jest.. no nic trzymam kciuki za Ciebie żeby jednak ten cykl nie był stracony i żeby były 2 kreski! :)

@Sliim ja również trzymam kciuki za Ciebie :) chyba razem trzymamy się ostatniej nadziei a u Ciebie który cykl starań?
Teraz był 4 jak się nie udało to będzie 5 myślałam, że to wszystko szybciej pójdzie. . Najgorsze jest to, że myślałam, że się uda do wiosny, chce od przyszłego roku od października na magisterke iść i chciałam, żeby dziecko chociaż te 6 miesięcy miało

Ja tak miałam. Może nie całkowicie prace, ale stanowisko. Cóż... Nie zdążyłam :D
Ale to moze i dobrze, bo mam znajomych, dla których zawsze było coś. Tu praca, tu kredyt, tu jakieś wymarzone wakacje... I ta znajoma mówi, że żałuje że po prostu nie wpadli, albo nie zdecydowali się dużo wcześniej, bo z kredytem by sobie jakos poradzili nawet z dzieckiem, a teraz to ona sobie macierzyństwa nie wyobraża. To ile już na minusie? W ogóle ja się już Twoich testow doczekać nie mogę. W czwartek to ile dni po będzie? :D
P.S. ja zalałam fasolkę whisky i zadymilam fajkami, zanim się zorientowalam, że w ciąży jestem. Ale ku idei, że świrować nie mialam, to się nie przejmowałam, czy mogę być w ciąży czy nie. Dopóki testu nie zrobiłam :D
Jaa, wychodze z tego samego założenia, a jak w ciazy nie jestem to bym żałowała, że sie na weselu przyjaciolki nie bawilam jak powinnam =) z reszta stresowalam siew, to prawie jakby siostra moja za maz szla..
Na minusie juz 17kg.
A w czwartek bedzie 11dpo

Jaa, wychodze z tego samego założenia, a jak w ciazy nie jestem to bym żałowała, że sie na weselu przyjaciolki nie bawilam jak powinnam =) z reszta stresowalam siew, to prawie jakby siostra moja za maz szla..
Na minusie juz 17kg.
A w czwartek bedzie 11dpo
W takim razie pamiętaj, w czwartek wszystko jest zamknięte, testy kup wcześniej :D aaa! Nie mogę się doczekać :D
W ogóle z tymi kilogramami idziesz jak burza! Zrzera mnie zazdrość, bo u mnie samozaparcia to brak totalny :D i jak mam coś schudnąć, to mam zryw 2 max 3 tygodniowy i tyle z tego :D

reklama
Hej, witam się w 1 dniu cyklu [emoji4] w czerwcu mamy przerwę w staraniach i wracamy do gry w lipcu. Ja za to byłam rano u gina i poza tym, że jestem 200zl lżejsza to się nie dowiedziałam niczego nowego tak naprawdę, tylko pani doktor skomentowała wyniki i dała namiary na osoby które zajmują się niepłodnością... Także w lipcu kolejna wizyta, która też nie wiem czy coś da bo będę w 20dc., to myślicie że będzie jeszcze widać czy była owu?

Do góry