reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny.
19 tydzień ciąży
Przeziębienie
Ból kręgosłupa w dole
Rzadszy ból podbrzusza jak na okres. I wgl nie czuję jak się rusza. Przed 8 rano to tylko czułam jak się napina i nic.
Czy to może być normalne czy raczej nie
Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości jedz na ip. Ja ostatnio wylądowałam w szpitalu ze skurczami brzucha i bólami krzyżowymi, ale czułam cały czas ruchy małej

Dziewczyny, powiecie, że jestem jakaś nienormalna, ale, że należę do gatunku moli książkowych i ciężko mi przejść obok empiku tak po prostu i traf chciał, że dzisiaj stanął na mojej drodze to wyszłam zaopatrzona w taką o to lekturę: ( przejrzałam na miejscu i po porostu nie mogłam się oprzeć) [emoji4] począwszy od przygotowań do ciąży do momentu kiedy mały człowieczek już z nami jest [emoji4] do tego z poczuciem humoru [emoji4]

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/12862/ciezarowka-przez-9-miesiecy-przewodnik-po-ciazy-i-okolicach

Mnie kupił i rozbawił sam początek [emoji846] wrzucam foto, może któraś z Was się uśmiechnie [emoji846]

IMG_2834.JPG
IMG_2834.JPG
IMG_2835.JPG
IMG_2839.JPG

Załączniki

• IMG_2834.JPG
    IMG_2834.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 437
  • IMG_2835.JPG
    IMG_2835.JPG
    1,9 MB · Wyświetleń: 434
  • IMG_2839.JPG
    IMG_2839.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 439
Ostatnia edycja:
Mamakubusia jeśli nie czujesz ruchów jedz do szpitala. Ja tak miałam z 3 razy w ciąży, tzn napinanie się brzucha i nospa pomogła, ale zawsze wyraźnie czułam ruchy

reklama
Do góry