3-7 dc - 2x1 tabletka. W przyszłym cyklu już mam zmodyfikowaną dawkę i będę brała 3-5dc 2x1 a 6 i 7dc tylko po 1 tabletce. Są różne schematy brania z tego co wiem, może akurat się zgodzi. Też masz problemy z rośnięciem pęcherzyków?? Monitorowałaś sobie cykle??A od którego dc brałaś letrozol? Ja mam jutro wizytę i będzie to 5dc, chcę ponaciskac na lekarke żeby już zrobić stymulacje ale nie wiem czy już trochę nie późno
reklama
Zmijka25
Fanka BB :)
Monitorowałam, nie mam dominującego w 17,19dc a cykle około 28dni przy dupku. Więc bez stymulacji się nie obędzie...3-7 dc - 2x1 tabletka. W przyszłym cyklu już mam zmodyfikowaną dawkę i będę brała 3-5dc 2x1 a 6 i 7dc tylko po 1 tabletce. Są różne schematy brania z tego co wiem, może akurat się zgodzi. Też masz problemy z rośnięciem pęcherzyków?? Monitorowałaś sobie cykle??
Hej, jakoś za tydzień zaczynają mi się dni płodne. Na szczęście mam ranne zmiany i będziemy się widywać z mężem.
Dziewczyny, jakie witaminy bierzecie?
Ja complex witaminy B, witaminę D i od kilku dni piję pokrzywę - też podobno dobra na płodność.
Ja complex witaminy B, witaminę D i od kilku dni piję pokrzywę - też podobno dobra na płodność.
No to ją faktycznie przyciśnij. Moje rosły, ale wolno i potem nie pękały. Mój lekarz mówi, że lepsza jest wcześniejsza owulacja. Związane jest to z jakością komórki czy jakoś tak chociaż mówił mi, że prowadził też wiele ciąż z późnej owulacji, bo każdy organizm jest inny i nie ma reguły. U mnie w tym cyklu trochę za wczesna, ale nie spodziewaliśmy się, że aż tak zareaguje także trzymam kciuki, żeby Twoja lekarka zaczęła działaćMonitorowałam, nie mam dominującego w 17,19dc a cykle około 28dni przy dupku. Więc bez stymulacji się nie obędzie...
ForgetMeeNot
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę czasem właśnie brak objawów jest najlepszym objawemNo to ją faktycznie przyciśnij. Moje rosły, ale wolno i potem nie pękały. Mój lekarz mówi, że lepsza jest wcześniejsza owulacja. Związane jest to z jakością komórki czy jakoś tak chociaż mówił mi, że prowadził też wiele ciąż z późnej owulacji, bo każdy organizm jest inny i nie ma reguły. U mnie w tym cyklu trochę za wczesna, ale nie spodziewaliśmy się, że aż tak zareaguje także trzymam kciuki, żeby Twoja lekarka zaczęła działać
ForgetMeeNot
Ja kwas foliowy, witaminę D, Femibion Natal 1 do tego : Cyclodynon, Jodid 200 i Bromergon - ale te 3 ostatnie to zalecenie lekarzaHej, jakoś za tydzień zaczynają mi się dni płodne. Na szczęście mam ranne zmiany i będziemy się widywać z mężem.
Zmijka25
@Fleur86 Jak nie będzie chciała podziałać to mam co prawda cykl stracony ale umawiam się prywatnie do któregoś centrum niepłodności, już zdecydowałam że nie będę tracić więcej czasu bo coraz bardziej na psychikę mi siada
@findmysky ja biorę ovarin, magne b6 i wiesiołek na początku cyklu
@findmysky ja biorę ovarin, magne b6 i wiesiołek na początku cyklu
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja z witamin biorę vit d z k2, magnez z b6 i kwas foliowy
U mnie 3 dni do @ te plamienie a raczej trochę śluzu z krwia mialam tylko raz w piatek i od tamtej chwili sie nie pojawilo wczoraj cos mnie podkusilo i zrobilam test ale biel..... z objawow to wczoraj i przedwczoraj cos mnie mdlilo i co mnie wczoraj zdziwil mocny bol w plecach jak by mnie cos siekło ale to było w trakcie jazdy autem,pobolalo jeszcze z 15 min tak ze schylic sie nie moglam a potem jak ręką odjął minelo dziwne ..... dzisiaj juz żadnych objawów .
Za wszystkie trzymam mocno kciuki
U mnie 3 dni do @ te plamienie a raczej trochę śluzu z krwia mialam tylko raz w piatek i od tamtej chwili sie nie pojawilo wczoraj cos mnie podkusilo i zrobilam test ale biel..... z objawow to wczoraj i przedwczoraj cos mnie mdlilo i co mnie wczoraj zdziwil mocny bol w plecach jak by mnie cos siekło ale to było w trakcie jazdy autem,pobolalo jeszcze z 15 min tak ze schylic sie nie moglam a potem jak ręką odjął minelo dziwne ..... dzisiaj juz żadnych objawów .
Za wszystkie trzymam mocno kciuki
reklama
Ja obecnie biore: Femibion natal 1 x 1, wit D3 2x 1000, kwas foliowy 5 mg x1, jodid x 1, cyklodynon x1 i acard x 1Hej, jakoś za tydzień zaczynają mi się dni płodne. Na szczęście mam ranne zmiany i będziemy się widywać z mężem.