reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzisiaj rozmawiałam z moim mężem i pytam się go czy ma przeczucie czy się udało, to powiedział, że nie ma. To ja mu mówię, że nic nie czuję i pewnie nic z tego... A on do mnie, a co mam czuć jak przecież nawet jak się udało to dziecko jest mikroskopijne... I powiedział że przecież czasami kobiety rodzą i dopiero się dowiadują, że są w ciąży. No niby są takie przypadki, ale mi zawsze ciężko w to uwierzyć... Ale wywnioskowalam, że myśli, że to czuć dopiero jak jest brzuch;) faceci;) ale powiedział, że czeka na dobre wieści i ze w końcu się uda i żebym się nie przejmowała, bo u nas może dłużej to potrwać, bo starzy jestesmy;):D to mu powiedziałam, że chyba ty:D ogólnie jakoś tak mnie uspokoił i podbudował i poprawił humor. Więc jutro będzie co ma być;):)

reklama
@Fleur86 ah ci faceci :-D mój np uważa że po co robić test ciążowy, nie ma okresu to jest dziecko a już nie bierze pod uwagę zaburzeń hormonalnych i opóźnień bo wg niego nic takiego nie ma :-D ale wie że bardzo mi smutno jak przychodzi @ i zawsze wie jak pocieszyć tak że dobrze że są :-)

Dzisiaj rozmawiałam z moim mężem i pytam się go czy ma przeczucie czy się udało, to powiedział, że nie ma. To ja mu mówię, że nic nie czuję i pewnie nic z tego... A on do mnie, a co mam czuć jak przecież nawet jak się udało to dziecko jest mikroskopijne... I powiedział że przecież czasami kobiety rodzą i dopiero się dowiadują, że są w ciąży. No niby są takie przypadki, ale mi zawsze ciężko w to uwierzyć... Ale wywnioskowalam, że myśli, że to czuć dopiero jak jest brzuch;) faceci;) ale powiedział, że czeka na dobre wieści i ze w końcu się uda i żebym się nie przejmowała, bo u nas może dłużej to potrwać, bo starzy jestesmy;):D to mu powiedziałam, że chyba ty:D ogólnie jakoś tak mnie uspokoił i podbudował i poprawił humor. Więc jutro będzie co ma być;):)

Ja trzymam za Ciebie kciuki mega mocno [emoji123]

@Fleur86 ah ci faceci :-D mój np uważa że po co robić test ciążowy, nie ma okresu to jest dziecko a już nie bierze pod uwagę zaburzeń hormonalnych i opóźnień bo wg niego nic takiego nie ma :-D ale wie że bardzo mi smutno jak przychodzi @ i zawsze wie jak pocieszyć tak że dobrze że są :-)
Tak, mój też nie wszystko ogarnia z tych babskich spraw;) ale polega na mnie i we wszystkim wspiera:) z niektórych rzeczy czasami się podśmiewa i mówi, że przesadzam i ze się nakrecam;)Ja to bez mojego to nie dałabym rady wytrzymać tych ponad 3 lat jak nawet nie mogliśmy się starać a mój instynkt macierzyński szalał. Także teraz i tak się cieszę, bo zrobilismy krok milowy :)

Hej dziewczyny , nie wiem co myśleć mierzylam temperaturę, wychodzi 37 stopni ale jak wyciągnęłam termometr to były na nim ślady krwi wiec chyba przyszła @... nic nie czuje ani bólu brzucha ani żadnych innych objawów

@Sliim oby to nie @.... U mnie dziś temperatura nadal na poziomie wczorajszym 36,5, brzuch trochę boli jak na @ która pewnie przyjdzie lada moment bo piersi nie bolą i mdłości przyszły jak zawsze przed @ :-(

U mnie dzisiaj 26 dc, zstestowalam i bialo więc jeszcze dla pewności powtórzę test za dwa dni ale nie robię już sobie wielkich nadziei.
Slim kciuki tempka wysoka więc oby to nie była @

reklama
Hej! A ja jadę na tą betę przed pracą. W sumie to nie wiem po co... Wczoraj wzięłam ostatnia tabletke dupka, a odkąd wstałam czuje się okresowo. Mam wrażenie, że dupek powstrzymał tylko to co nieuniknione... Daje sobie 1 % szans na pozytywny wynik, a 99% na nie. Tyle dobrze, że już się z tym pogodziłam. Mimo wszystko trzymam kciuki za nas wszystkie! Niech jakimś cudem los się do nas usmiechnie;)

Do góry