Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nawet testom już nie wierzy, bo raz nas oszukał.@Fleur86 ah ci faceci mój np uważa że po co robić test ciążowy, nie ma okresu to jest dziecko a już nie bierze pod uwagę zaburzeń hormonalnych i opóźnień bo wg niego nic takiego nie ma ale wie że bardzo mi smutno jak przychodzi @ i zawsze wie jak pocieszyć tak że dobrze że są :-)
Przykro miNiestety dziewczyny przyszła @ brzuch mnie boli i plecy jak zwykle
Kurcze nie martw się, następnym razem nie przyjdzie.Niestety dziewczyny przyszła @ brzuch mnie boli i plecy jak zwykle
Jeśli mogę wiedzieć, w którym dniu Cię test oszukałMój nawet testom już nie wierzy, bo raz nas oszukał.
O jej, przykro mi - tak mocno trzymałam za Ciebie kciukiNiestety dziewczyny przyszła @ brzuch mnie boli i plecy jak zwykle
@Sliim przykro mi :-(
U mnie @ nadal brak. Już po wizycie u gina dostałam luteine na uregulowanie cyklu tylko dziwi mnie to że bez żadnych badań progesteronu a ni niczego.... I prolaktyna 27,85 nie jest taka zła co mnie dziwi trochę..... A na wykres temp nawet nie spojrzał....