A nóż widelec może się uda będę trzymać za nas wszystkie mocno kciuki zeby nam się jednak w tym cyklu udałoJa też sprawdzę jutro temperaturę choć czuje że nic z tego
reklama
kitty89
Fanka BB :)
W zeszłym miesiącu z terminem na grudzień był wysyp dwóch kresek teraz nie może być inaczejA nóż widelec może się uda będę trzymać za nas wszystkie mocno kciuki zeby nam się jednak w tym cyklu udało
Magda 2791
Hej dziewczynki! U mnie 23 dc 14 albo 15dpo. Obudziłam się dzisiaj o 5 rano i zastanawiałam się czy robić test.... Wytrzymałam i nie zrobiłam jutro ide na betę i tak, bo muszę mieć 100% pewności czy odstawić duphaston. Objawów nie mam, tylko wczoraj wieczorem przez godzinkę bolał mnie brzuch jak na okres. Ale czuje, że po prostu gdyby nie duphaston to on by przyszedł, bo jestem te 14 dpo i teoretycznie powinien być chyba... I tak się zastanawiam czy to nie jest źle, że przez ten lek wydłuża mi się faza lutealna, która powinna trwać 14 dni??? Choć z drugiej strony to dopiero 23dc...
Ostatnia edycja:
A jak długie cykle masz?Hej dziewczynki! U mnie 23 dc 14 albo 15dpo. Obudziłam się dzisiaj o 5 rano i zastanawiałam się czy robić test.... Wytrzymałam i nie zrobiłam jutro ide na betę i tak, bo muszę mieć 100% pewności czy odstawić duphaston. Objawów nie mam, tylko wczoraj wieczorem przez godzinkę bolał mnie brzuch jak na okres. Ale czuje, że po prostu gdyby nie duphaston to on by przyszedł, bo jestem te 14 dpo i teoretycznie powinien być chyba... I tak się zastanawiam czy to nie jest źle, że przez ten lek wydłuża mi się faza lutealna, która powinna trwać 14 dni??? Choć z drugiej strony to dopiero 23dc...
W zeszłym miesiącu z terminem na grudzień był wysyp dwóch kresek teraz nie może być inaczej
Jeszcze wszystko jest możliwe!@Sliim też trzymam kciuki żeby @ nie przyszła a tempka poszła w górę :-)
Ostatnie cykle, które zapisuje idąc od września 2017 mialy: 27,26,24,28,27,24,26,30 dwa ostatnie są już z ovitrelle i duphastonem i ten który trwa teraz jest pierwszy z Letrozolem, ovitrelle i duphastonem. Generalnie cykle miałam w miarę regularne, ale 3 cykle mi lekarz monitorował zanim podał leki i przez te 3 cykle pęcherzyk ani razu nie pękł
A miałaś monitorowane tez te ostatnie przy których leki bierzesz?Ostatnie cykle, które zapisuje idąc od września 2017 mialy: 27,26,24,28,27,24,26,30 dwa ostatnie są już z ovitrelle i duphastonem i ten który trwa teraz jest pierwszy z Letrozolem, ovitrelle i duphastonem. Generalnie cykle miałam w miarę regularne, ale 3 cykle mi lekarz monitorował zanim podał leki i przez te 3 cykle pęcherzyk ani razu nie pękł
@Sliim Tak cykle z lekami są monitorowane. W 2 pierwszych pęcherzyk rósł ale wolno po ovitrelle pękał, ale była późna owulacja więc lekarz stwierdził że w tym cyklu ja postymulujemy, ale aż za dobrze zareagowałam na letrozol i w 8dc jeden pęcherzyk miał już 21 mm a drugi 16mm i tego dnia był ovitrelle podany. 11dc na usg było widoczne już ładne ciałko żółte.
reklama
Zmijka25
A od którego dc brałaś letrozol? Ja mam jutro wizytę i będzie to 5dc, chcę ponaciskac na lekarke żeby już zrobić stymulacje ale nie wiem czy już trochę nie późno@Sliim Tak cykle z lekami są monitorowane. W 2 pierwszych pęcherzyk rósł ale wolno po ovitrelle pękał, ale była późna owulacja więc lekarz stwierdził że w tym cyklu ja postymulujemy, ale aż za dobrze zareagowałam na letrozol i w 8dc jeden pęcherzyk miał już 21 mm a drugi 16mm i tego dnia był ovitrelle podany. 11dc na usg było widoczne już ładne ciałko żółte.