reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Pytałam już o zbyt wczesne branie duphastonu ale nasunelo mi się jeszcze jedno pytanie, mianowicie jeśli owulacja była 9-10 dnia cyklu a duphaston biorę od 16 to czy nie jest to zbyt późno żeby ewentualny zarodek mógł się zagniezdzic w tym cyklu??

Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Gratuluję! ;)

reklama
@Kasienka3b ...trzymaj się, może jakiś wypad i wietrzenie głowy się Ci przyda. Przytulam Cie mocno.

A na jakie zawody malzonek pojechał?
Ja juz naprawde niewiem co mam zrobic by glowe oproznic z tych nie potrzebnych mysli. Tak sie cieszylam ze po operacji usuniecia torbieli nic nie bedzie stalo na przeszkodzie by zajsc w ciaze a tu sie nie udalo:( Maz pociesza ze jak pojde na kontrole do gina i pokaze mu wyniki i powie ze jest oki to on zaraz poleci zrobic badanie nasienia.
Na zawodach wedkarskich jest. Moj chlop to ma bzika na pukcie wedkarstwa i akwari.

@Kasienka3b nie da się nie myśleć. Łączę się w bólu tylko w innym wymiarze. Ty już po operacji a ja nadal czekam. Moja miala byc 16 i nic nie wyszło. Po raz x...czekamy.
Mi bardzo pomaga w kryzysie mowienie do samej siebie i klocienie się sama z sobą. Od razu lżej.

Mój maż wędkarstwa nie uprawia ale zapalony akwarysta. Ma krewetkarium, dwa, dwa duże akwaria.

Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Gratuluję :) rewelacja :)
Dziewczyny a jak to z tymi testami owu? Od ktorego dc je robicie? Bo jestem zielona w temacie.
Kasia, zalezy jak długie masz cykle. Nu ulotce do testu jest wszystko dokładnie opisane. Ja przy cyklach 31-32 dniowych robiłam już od 11 tak z ciekawości, chociaż powinnam dwa-trzy dni później i faktycznie kreska była delikatnie zaznaczona od 13-14 dnia a w 16 dniu wyszła wyraźna, ciemniejsza nawet od kontrolnej, a w 17 dc znowu bladziutka, a więc pik LH był w 16 dc

@Kasienka3b nie da się nie myśleć. Łączę się w bólu tylko w innym wymiarze. Ty już po operacji a ja nadal czekam. Moja miala byc 16 i nic nie wyszło. Po raz x...czekamy.
Mi bardzo pomaga w kryzysie mowienie do samej siebie i klocienie się sama z sobą. Od razu lżej.

Mój maż wędkarstwa nie uprawia ale zapalony akwarysta. Ma krewetkarium, dwa, dwa duże akwaria.
A dlaczego nie mialas tej operacji? Przelozyli na inny termin?
Krewetki fajna sprawa. Tez kiedys mielismy:)Moj maz ma duze akwarium paletek i 2 akwaria dodatkowe. Jedne na rozplag mlodych paletek a 2 synek ma w nich swoje ulubione rybki.

reklama
Gratuluję :) rewelacja :)

Kasia, zalezy jak długie masz cykle. Nu ulotce do testu jest wszystko dokładnie opisane. Ja przy cyklach 31-32 dniowych robiłam już od 11 tak z ciekawości, chociaż powinnam dwa-trzy dni później i faktycznie kreska była delikatnie zaznaczona od 13-14 dnia a w 16 dniu wyszła wyraźna, ciemniejsza nawet od kontrolnej, a w 17 dc znowu bladziutka, a więc pik LH był w 16 dc
No wlasnie u mnie to ja niewiem jak stwierdzic bo po operacji 1 cykl trwal 28d a ten teraz 23d. Zaraz po @ to hyba za wczesnie na robienie juz co?

Do góry