Ewusia1986
Fanka BB :)
@salamandra66 gratuluję ! spokojnych i nudnych dziewięciu miesięcy życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kusi mnie i to bardzo! Ale boję się , że nic nie zobaczę ale może zrobię jutro z rana akurat 3 dni jutro mi zostaną do @ wiec może juz się chociaż cień cienia by ukazałJa bym zrobiła test [emoji23]
Mi wyszedł pozytywny 6 dni do terminu@ [emoji23] także wiem że wszystko jest możliwe ;DKusi mnie i to bardzo! Ale boję się , że nic nie zobaczę ale może zrobię jutro z rana akurat 3 dni jutro mi zostaną do @ wiec może juz się chociaż cień cienia by ukazał
O kurcze to faktycznie szybko dobra w takim razie jutro testuje z rana , namówiłaś mnie musicie trzymać mocno kciukiMi wyszedł pozytywny 6 dni do terminu@ [emoji23] także wiem że wszystko jest możliwe ;D
Po cichutku gratuluję [emoji7]Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Ja chodzę prywatnie, ale recepty mam z refundacją, mój lekarz przyjmuje również na NFZ ale w innym gabinecie nie wiem czy to ma jakiś wpływDziewczyny.. czyli jak lekarz przyjmuje prywatnie to moze recepty z refundacja przepisywac ale tylko w momencie jak przyjmuje tez w ramach nfz?
A Ty robiłaś w dniu @ test?@salamandra66 gratuluję na kiedy termin będzie Ci wychodził? Ja u siebie obstawiam sam koniec grudnia początek stycznia. Lekarza na 1 wizytę umówiłam na 16 maja I wtedy się dowiem czy będę grudniowa czy styczniowa. Pisze trochę na grudniowkach one już po serduszkach A ja tak daleko w tyle. Czekam aż się pojawia Styczniowe mamy u mnie pierwszy objaw który pokusił mnie do zrobienia testu to było nagłe zmęczenie myślałam że się przewroce I czwartek zrobiłam po pracy test I wyszedł cień cienia