reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Gratuluję i spokojnej ciazy życze.u mnie wszystko dobrze . mdlosci nadal 24 na dobe.ale widać taka uroda moich ciaż.plus taki ze jestem. -4kg na minusie.piersi o dwa numery wieksze.w sobote bedzie.dzis 8t 5d.ja chodze do ginekologa prywatnie i niestety za wszystkie badania musze placic.milego dnia

Gratulacje! Spokojnej ciąży.

U nas piękna pogoda, szykujemy się na majówkę. W sb mamy zamiar pojechać na zakupy wakacyjno-sprzetowe: namiot, śpiwory, szelingi na nowe autko, itp.
Muszę zamówić powoli prezent dla córy na 10 urodziny plus jakieś upominki dla całej 3 na Dzień Dziecka.

W ndz mamy z mężem wychodne. Starszaki idą z ciocią i kuzynami na ognisko i będą u nich nocować a najmłodszy u babci. My idzemy świętować 12 rocznicę ślubu. Kiedy to zleciało..no ja nie wiem.

Macie jakieś plany na majówkę i wakacje?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Gratulacje! Spokojnej ciąży.

U nas piękna pogoda, szykujemy się na majówkę. W sb mamy zamiar pojechać na zakupy wakacyjno-sprzetowe: namiot, śpiwory, szelingi na nowe autko, itp.
Muszę zamówić powoli prezent dla córy na 10 urodziny plus jakieś upominki dla całej 3 na Dzień Dziecka.

W ndz mamy z mężem wychodne. Starszaki idą z ciocią i kuzynami na ognisko i będą u nich nocować a najmłodszy u babci. My idzemy świętować 12 rocznicę ślubu. Kiedy to zleciało..no ja nie wiem.

Macie jakieś plany na majówkę i wakacje?

Pozdrawiam
Ja w majówkę pracuje ale za to w wakacje jedziemy do Chorwacji :rofl2:

reklama
Do góry