reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kasia spróbuj sobie przemówić i daj sobie z 2/3 cykle na totalnym luzie. U mnie za każdym razem gdy odpuszczę to zaskakuje. Ostatnio przy biochemicznej byłam w szoku bo przytulalismy się tylko 2 razy, ale po prostu nie utrzymało się.
Faktycznie głowa ma ogromne znaczenie znaczenie. Ale fakt faktem chłopa na badania wyslij

reklama
@salamandra66 Gratuluję!!! I gratuluję świetnej intuicji! Rośnijcie zdrowo!
A u mnie... Biel poradziła mnie po oczach:( :( także raczej nici w tym cyklu. Idiotyczne sobie mówię, że to dopiero 20dc, ale co to ma z drugiej strony za znaczenie skoro wiem, że owu na 100% była 11 albo 12 dni temu... Gdyby coś się udało to chociaż jakiś cień cienia by był:( no cóż.... powoli oswajam się z myślą o kolejnym cyklu, choć jakoś tak mi ciężko i zciska mnie na placz:(

No wlasnie u mnie to ja niewiem jak stwierdzic bo po operacji 1 cykl trwal 28d a ten teraz 23d. Zaraz po @ to hyba za wczesnie na robienie juz co?
Kasia, to jak obserwujesz u siebie śluz płodny to zacznij wtedy robić testy owulacyjne. Śluz zaczyna się przed owulacją

@salamandra66 Gratuluję!!! I gratuluję świetnej intuicji! Rośnijcie zdrowo!
A u mnie... Biel poradziła mnie po oczach:( :( także raczej nici w tym cyklu. Idiotyczne sobie mówię, że to dopiero 20dc, ale co to ma z drugiej strony za znaczenie skoro wiem, że owu na 100% była 11 albo 12 dni temu... Gdyby coś się udało to chociaż jakiś cień cienia by był:( no cóż.... powoli oswajam się z myślą o kolejnym cyklu, choć jakoś tak mi ciężko i zciska mnie na placz:(
Może jeszcze za wcześnie, zależy kiedy było zagnieżdżenie. :)

Dziewczyny przez ten przedwczesny okres zalamalam sie:( Maz pojechal na zawody

Wielkie gratulacje!
Kochana jest jeden plus szybciej zaczęłaś nowy cykl to i szybciej będzie owu ;)
Pytałam już o zbyt wczesne branie duphastonu ale nasunelo mi się jeszcze jedno pytanie, mianowicie jeśli owulacja była 9-10 dnia cyklu a duphaston biorę od 16 to czy nie jest to zbyt późno żeby ewentualny zarodek mógł się zagniezdzic w tym cyklu??

Gratuluję! ;)
Ja mam zacząć brać dupka dopiero jak zobaczę dwie kreski zapobiegawczo bo dwóch biochemicznych więc wydaje mi się że nie będzie problemu

reklama
Do góry