reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Gratuluję i spokojnej ciazy życze.u mnie wszystko dobrze . mdlosci nadal 24 na dobe.ale widać taka uroda moich ciaż.plus taki ze jestem. -4kg na minusie.piersi o dwa numery wieksze.w sobote bedzie.dzis 8t 5d.ja chodze do ginekologa prywatnie i niestety za wszystkie badania musze placic.milego dnia

Gratulacje! Spokojnej ciąży.

U nas piękna pogoda, szykujemy się na majówkę. W sb mamy zamiar pojechać na zakupy wakacyjno-sprzetowe: namiot, śpiwory, szelingi na nowe autko, itp.
Muszę zamówić powoli prezent dla córy na 10 urodziny plus jakieś upominki dla całej 3 na Dzień Dziecka.

W ndz mamy z mężem wychodne. Starszaki idą z ciocią i kuzynami na ognisko i będą u nich nocować a najmłodszy u babci. My idzemy świętować 12 rocznicę ślubu. Kiedy to zleciało..no ja nie wiem.

Macie jakieś plany na majówkę i wakacje?

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Gratulacje! Spokojnej ciąży.

U nas piękna pogoda, szykujemy się na majówkę. W sb mamy zamiar pojechać na zakupy wakacyjno-sprzetowe: namiot, śpiwory, szelingi na nowe autko, itp.
Muszę zamówić powoli prezent dla córy na 10 urodziny plus jakieś upominki dla całej 3 na Dzień Dziecka.

W ndz mamy z mężem wychodne. Starszaki idą z ciocią i kuzynami na ognisko i będą u nich nocować a najmłodszy u babci. My idzemy świętować 12 rocznicę ślubu. Kiedy to zleciało..no ja nie wiem.

Macie jakieś plany na majówkę i wakacje?

Pozdrawiam
Ja w majówkę pracuje ale za to w wakacje jedziemy do Chorwacji :rofl2:

reklama
Do góry