reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zresztą dziewczyny nie rozczulamy się tu, nie lubię o tym za bardzo już pisać szczegółowo :) każda kobieta musi być silna żeby dać nowe życie i my damy
emoji14.png
wcześniej czy później :* fajnie tu u was :)
Witaj! :) To jest dobre nastawienie! Podziwiam was dziewczyny, wszystkie te które przeżyły stratę. Jesteście silnymi kobietami!
Też uważam że fajnie tu mamy i same fajne babki się tu zebrały :):D
Ja dołączam jako 5 czekająca na testowanie! Na betę idę 30! Staram się mimo wszystko nie nastawiać zwłaszcza, że nie mam prawie żadnych objawów, a te które mam, mam wrażenie, że to moja podświadomość i chęć ich posiadania a nie rzeczywistość... Ehmm.. Pewnie mnie rozumiecie;)

reklama
No to ja się dołączam jako 6 czekająca;) Termin @ na 25.04. W związku z tym, że w zeszłym miesiącu @ mi się spóźniła 3 dni to stwierdziłam, że w tym czekam z testowaniem do 29.
Trzymam kciuki za wszystkie ;)

Cześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Mam na imię Kasia, jestem mama 4,5 letniej Basi, teraz z mężem staramy się o drugie dziecko. Myśle, ze z Wami byloby mi ciut raźniej. Mam ostatnio strasznie rozregulowane cykle, planowana @ dopiero 08.05 według aplikacji. Trzymam kciuki za te testujące niedługo :)
Jasne że możesz dołączyć :) a próbowałaś dojść do tego dlaczego te cykle są rozregulowane??

Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..
O to wiadomość dla mnie bo mnie kłuje często jajnika od prawie początku tego cyklu.

O matko, tyle testujących na raz. Ja ja jeszcze owulacji nie miałam. Mija 22dc i nic. Dobrze że wyjeżdżam w sobotę na urlop i będę żadziej do was zaglądać, bo razem z wami bym włosy z głowy rwała z podniecenia testowaniem.

Witaj! :) To jest dobre nastawienie! Podziwiam was dziewczyny, wszystkie te które przeżyły stratę. Jesteście silnymi kobietami!
Też uważam że fajnie tu mamy i same fajne babki się tu zebrały :):D
Ja dołączam jako 5 czekająca na testowanie! Na betę idę 30! Staram się mimo wszystko nie nastawiać zwłaszcza, że nie mam prawie żadnych objawów, a te które mam, mam wrażenie, że to moja podświadomość i chęć ich posiadania a nie rzeczywistość... Ehmm.. Pewnie mnie rozumiecie;)
No to ja się dołączam jako 6 czekająca;) Termin @ na 25.04. W związku z tym, że w zeszłym miesiącu @ mi się spóźniła 3 dni to stwierdziłam, że w tym czekam z testowaniem do 29.
Trzymam kciuki za wszystkie ;)
Super jest nas coraz więcej! Mam nadzieje , ze kazdej z nas pokażą się 2 piękne kreski na tescie i będziemy styczniowkami :rofl: ja dzisiaj temperatura 37 stopni mam nadzieje że niżej nie spadnie :)

Witam sie w 23dc,9dp i 6d do @. Oddelegowalam chlopa do pracy i leze w lozku z bolem brzucha. Stwierdzilam ze jak w tym cyklu nie wypali to musze odpuscic troche bo swiruje na maxa w tym cyklu i chlop ze mna juz do glowy dostaje. Wczoraj z nim sie powadzilam bo raz nerwowa a raz smutna chodze. Ah ja baba:p
Milego dnia dziewczyny:)

reklama
Do góry