reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zresztą dziewczyny nie rozczulamy się tu, nie lubię o tym za bardzo już pisać szczegółowo :) każda kobieta musi być silna żeby dać nowe życie i my damy
emoji14.png
wcześniej czy później :* fajnie tu u was :)
Witaj! :) To jest dobre nastawienie! Podziwiam was dziewczyny, wszystkie te które przeżyły stratę. Jesteście silnymi kobietami!
Też uważam że fajnie tu mamy i same fajne babki się tu zebrały :):D
Ja dołączam jako 5 czekająca na testowanie! Na betę idę 30! Staram się mimo wszystko nie nastawiać zwłaszcza, że nie mam prawie żadnych objawów, a te które mam, mam wrażenie, że to moja podświadomość i chęć ich posiadania a nie rzeczywistość... Ehmm.. Pewnie mnie rozumiecie;)

reklama
No to ja się dołączam jako 6 czekająca;) Termin @ na 25.04. W związku z tym, że w zeszłym miesiącu @ mi się spóźniła 3 dni to stwierdziłam, że w tym czekam z testowaniem do 29.
Trzymam kciuki za wszystkie ;)

Cześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Mam na imię Kasia, jestem mama 4,5 letniej Basi, teraz z mężem staramy się o drugie dziecko. Myśle, ze z Wami byloby mi ciut raźniej. Mam ostatnio strasznie rozregulowane cykle, planowana @ dopiero 08.05 według aplikacji. Trzymam kciuki za te testujące niedługo :)
Jasne że możesz dołączyć :) a próbowałaś dojść do tego dlaczego te cykle są rozregulowane??

Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..
O to wiadomość dla mnie bo mnie kłuje często jajnika od prawie początku tego cyklu.

O matko, tyle testujących na raz. Ja ja jeszcze owulacji nie miałam. Mija 22dc i nic. Dobrze że wyjeżdżam w sobotę na urlop i będę żadziej do was zaglądać, bo razem z wami bym włosy z głowy rwała z podniecenia testowaniem.

Witaj! :) To jest dobre nastawienie! Podziwiam was dziewczyny, wszystkie te które przeżyły stratę. Jesteście silnymi kobietami!
Też uważam że fajnie tu mamy i same fajne babki się tu zebrały :):D
Ja dołączam jako 5 czekająca na testowanie! Na betę idę 30! Staram się mimo wszystko nie nastawiać zwłaszcza, że nie mam prawie żadnych objawów, a te które mam, mam wrażenie, że to moja podświadomość i chęć ich posiadania a nie rzeczywistość... Ehmm.. Pewnie mnie rozumiecie;)
No to ja się dołączam jako 6 czekająca;) Termin @ na 25.04. W związku z tym, że w zeszłym miesiącu @ mi się spóźniła 3 dni to stwierdziłam, że w tym czekam z testowaniem do 29.
Trzymam kciuki za wszystkie ;)
Super jest nas coraz więcej! Mam nadzieje , ze kazdej z nas pokażą się 2 piękne kreski na tescie i będziemy styczniowkami :rofl: ja dzisiaj temperatura 37 stopni mam nadzieje że niżej nie spadnie :)

Witam sie w 23dc,9dp i 6d do @. Oddelegowalam chlopa do pracy i leze w lozku z bolem brzucha. Stwierdzilam ze jak w tym cyklu nie wypali to musze odpuscic troche bo swiruje na maxa w tym cyklu i chlop ze mna juz do glowy dostaje. Wczoraj z nim sie powadzilam bo raz nerwowa a raz smutna chodze. Ah ja baba:p
Milego dnia dziewczyny:)

reklama
Do góry