reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to ja 7 oczekujaca testujaca :) wg aplikacji @ powinna byc 2.05 ale po zabiegu cykl wydłużyl sie o 1 dzien wiec licze ze jak nie bedzie @03.05 to 4maja zatestuje. W tym cyklu obiecuje sobie ze nie testuje przed @ zobaczymy czy wytrzymam. :)
@ aga6 z tego co kojarze to po poronieniu samoistnym mozna starac sie od razu. Ja po zabiegu mialam pozwolenie na starania po 1 @.

reklama
Aga mi gin pozwolił od razu. Mówił, że gdybym nie zrobiła testu to nawet bym się nie zorientowała. Jak Ty się czujesz? Krwawisz jeszcze?
Ja już nie, mam tylko pójść na kontrole po tym @ co będzie. Starania na razie odlozylismy nie jestem gotowa, ale czasami sobie Was podczytuie

Aga mi gin pozwolił od razu. Mówił, że gdybym nie zrobiła testu to nawet bym się nie zorientowała. Jak Ty się czujesz? Krwawisz jeszcze?
Ja już nie, mam tylko pójść na kontrole po tym @ co będzie. Starania na razie odlozylismy nie jestem gotowa, ale czasami sobie Was podczytuie
Ja troche plamie jeszcze ale czuje sie juz ok, dzieki ze pytasz. Ja gdybym mogla.to juz bym zaczela ale sie boje bo ta moja gin kazala mi czekac..

Hej dziewczynki.Nie było mnie od czwartku i jak zwykle mam zaległości w czytaniu.Za chwilkę je nadrobię.Nie miałam dostępu do internetu i strasznie mnie to irytowało.
Miałam dać znać co z moją betą a tu taki psikus z tym netem..
Pierwsza beta była ze środy; 62,8 a kolejna po 48 godzinach wyniosła; 146,8
Muszę za chwile sprawdzić na kalkulatorze czy przyrost jest prawidłowy.

Aga nie gniewaj się, że mówię swoje zdanie. Uważam, że musimy dać sobie czas. Czas na żałobę, nie spinaj się, nie myśl o tym, że już teraz koniecznie druga ciąża. Spróbuj podejść do tego na spokojnie. Co prawda mój ginekolog mówi, że najlepszym lekarstwem jest druga ciąża i pewnie ma rację. Chodzi mi tylko o to żeby się nie spinac bo wtedy się nie uda. Kochana mi też jest ciężko, obwiniam się że to moja wina. No i bardzo boje się powtórki.

reklama
Aga nie gniewaj się, że mówię swoje zdanie. Uważam, że musimy dać sobie czas. Czas na żałobę, nie spinaj się, nie myśl o tym, że już teraz koniecznie druga ciąża. Spróbuj podejść do tego na spokojnie. Co prawda mój ginekolog mówi, że najlepszym lekarstwem jest druga ciąża i pewnie ma rację. Chodzi mi tylko o to żeby się nie spinac bo wtedy się nie uda. Kochana mi też jest ciężko, obwiniam się że to moja wina. No i bardzo boje się powtórki.
Ja sie juz nie obwiniam.. co mialo soe stac to sie stalo ;-) no i co ma byc to bedzie

Do góry