aga6
Fanka BB :)
Od momentu poronienia do dnia kiedy moglas sie starac? Czy dopiero po 2 mcach dostalas okresu?U mnie to trwało równe dwa miesiące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od momentu poronienia do dnia kiedy moglas sie starac? Czy dopiero po 2 mcach dostalas okresu?U mnie to trwało równe dwa miesiące
@Dagaa11 u mnie wczoraj 6tc 0d i 111/min...Ja moge Ci powiedzieć jak było u mnie, w piatek bilo 154/min. 6t1d wg usg. A jak jest u Ciebie?
Nie mówiła, ile bije. Ale ja tez nie pytałam . Nie zamartwiaj się na zapas na pewno wszystko będzie dobrze. Bierzesz acard?@EklerkaDaria jakie tętno miało Twoje naleństwo pofczas pierwszego usg gdy zobaczylaś serduszko? Ja dziś byłam u gina 6 tc i też maleńkie serduszko bylo ale lekarz powiedział że bije wolno i może przyspieszy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie, troche jestem zmartwiona
Nie, nie biorę acardu.Nie mówiła, ile bije. Ale ja tez nie pytałam . Nie zamartwiaj się na zapas na pewno wszystko będzie dobrze. Bierzesz acard?
Po 2 miesiącach dostałam okresu, mogłam się starać od razu.Od momentu poronienia do dnia kiedy moglas sie starac? Czy dopiero po 2 mcach dostalas okresu?
Czekaj.. bo mi gin powiedziala zeby to poronienie traktowac jako okres. I po nim juz dostalas zielone swiatlo? Czy czekalas na ten juz normalny okres?Po 2 miesiącach dostałam okresu, mogłam się starać od razu.
To zależy od ginekologa, jedni każą inni nie.No u mnie jakos 5-6tydzien ale kazala mi gin czekac pozniej do kolejnej @