reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak 26 już 6miesiac.. Strasznie było bo szpital, porod itd.. A ciąży następnej jak nie było tak nie ma.. Lekarze mówią że to obciążenie psychiczne.. Ale sama już nie wiem, że strata się już pogodzilismy. Przyczyna? Nieznana.. U mnie wyszły mutacje ale te słabsze w genach i przeciwciałajadrowe ale też na bardzo niskim poziomie.. Więc lekarze mówia że nie wiadomo czy to by wpłynęło. Następna ciąża miała być walka, ale najpierw trzeba w niej być [emoji23] a jak traciłam siły na starania w zeszłym roku to jak miałam mieć siłę na ciążę [emoji14] teraz będzie dobrze :) Musi!
Dokladnie! Musi byc dobrze :*

reklama
To ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko :)
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara :p
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować :p

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ;) ~~~~~~

@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała :)
@EklerkaDaria jakie tętno miało Twoje naleństwo pofczas pierwszego usg gdy zobaczylaś serduszko? Ja dziś byłam u gina 6 tc i też maleńkie serduszko bylo ale lekarz powiedział że bije wolno i może przyspieszy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie, troche jestem zmartwiona :(

@EklerkaDaria jakie tętno miało Twoje naleństwo pofczas pierwszego usg gdy zobaczylaś serduszko? Ja dziś byłam u gina 6 tc i też maleńkie serduszko bylo ale lekarz powiedział że bije wolno i może przyspieszy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie, troche jestem zmartwiona :(
Ja moge Ci powiedzieć jak było u mnie, w piatek bilo 154/min. 6t1d wg usg. A jak jest u Ciebie?

@salamandra66 to zycze aby ta droznosc wcale nie byla potrzebna. I razem czekamy na wiesci czy @ przyjdzie czy nie. A kiedy planujesz testowac?
@Jonakowa a czujesz sie tak jak by @ miala przyjsc czy nie? 3mam kciuki by jednak nie przyszla:)

Ja nic nie czuje, oprócz zlego samopoczucia - wlasnie wymiotowalam... nie nastawiam sie ze @ przyjdzie o czasie bo to pierwszy cykl po HSG wiec moze sie spoznic :/

No to w sumie za pare dni bedzie tu mega napiecie przez te testowanie:)
Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..

Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..
oby te klucia czy bole zwiastowaly cos dobrego:)

reklama
Do góry