reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak 26 już 6miesiac.. Strasznie było bo szpital, porod itd.. A ciąży następnej jak nie było tak nie ma.. Lekarze mówią że to obciążenie psychiczne.. Ale sama już nie wiem, że strata się już pogodzilismy. Przyczyna? Nieznana.. U mnie wyszły mutacje ale te słabsze w genach i przeciwciałajadrowe ale też na bardzo niskim poziomie.. Więc lekarze mówia że nie wiadomo czy to by wpłynęło. Następna ciąża miała być walka, ale najpierw trzeba w niej być [emoji23] a jak traciłam siły na starania w zeszłym roku to jak miałam mieć siłę na ciążę [emoji14] teraz będzie dobrze :) Musi!
Dokladnie! Musi byc dobrze :*

reklama
To ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko :)
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara :p
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować :p

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ;) ~~~~~~

@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała :)
@EklerkaDaria jakie tętno miało Twoje naleństwo pofczas pierwszego usg gdy zobaczylaś serduszko? Ja dziś byłam u gina 6 tc i też maleńkie serduszko bylo ale lekarz powiedział że bije wolno i może przyspieszy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie, troche jestem zmartwiona :(

@EklerkaDaria jakie tętno miało Twoje naleństwo pofczas pierwszego usg gdy zobaczylaś serduszko? Ja dziś byłam u gina 6 tc i też maleńkie serduszko bylo ale lekarz powiedział że bije wolno i może przyspieszy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie, troche jestem zmartwiona :(
Ja moge Ci powiedzieć jak było u mnie, w piatek bilo 154/min. 6t1d wg usg. A jak jest u Ciebie?

@salamandra66 to zycze aby ta droznosc wcale nie byla potrzebna. I razem czekamy na wiesci czy @ przyjdzie czy nie. A kiedy planujesz testowac?
@Jonakowa a czujesz sie tak jak by @ miala przyjsc czy nie? 3mam kciuki by jednak nie przyszla:)

Ja nic nie czuje, oprócz zlego samopoczucia - wlasnie wymiotowalam... nie nastawiam sie ze @ przyjdzie o czasie bo to pierwszy cykl po HSG wiec moze sie spoznic :/

No to w sumie za pare dni bedzie tu mega napiecie przez te testowanie:)
Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..

Na pewno :) ja już sama nie wiem.. Mam jakiś dziwny ten ból brzucha.. Od wczoraj.. Tylko dziś rano nie bolało, zawsze mnie boli dzień przed krwawieniem.. No chyba że robi się nowe jajeczko i takie boląco /zapracowane, kiedyś mi koleżanka mówiła że nowy pęcherzyk zaczyna rosnąć już ok tydzień przed końcem poprzedniego cyklu stąd te klucia w jajnikach u wielu kobiet.. Ale ja nie wiem nie znam tego bolu który mam obecnie..
oby te klucia czy bole zwiastowaly cos dobrego:)

reklama
Do góry