reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie martw sie ... u mnie tak samo [emoji39] zostaniemy tu same niedlugo [emoji6][emoji12]
Ja też chyba szybko nie dołączę bo w sobotę miałam pęcherzyk 22,59 mm a z racji wyników tarczycy gin kazał w tym miesiącu dać sobie na wstrzymanie to nic nie działaliśmy od czwartku. Tyle, że jak patrzę na mój wykres to zaczynam się stresować, że coś może z tego wyjść jednak a w tym miesiącu nie powinno wg zaleceń gina

Tu link do mojego wykresu:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

reklama
Ja też chyba szybko nie dołączę bo w sobotę miałam pęcherzyk 22,59 mm a z racji wyników tarczycy gin kazał w tym miesiącu dać sobie na wstrzymanie to nic nie działaliśmy od czwartku. Tyle, że jak patrzę na mój wykres to zaczynam się stresować, że coś może z tego wyjść jednak a w tym miesiącu nie powinno wg zaleceń gina

Tak zle tak niedobrze ;-) wszystko na odwrot ;-)

Tak patrzę na watek to jakoś szybko idzie z tym zajściem w ciaze tylko nie u mnie .. jakos stracilam nadzieje :/

Nie martw sie ... u mnie tak samo [emoji39] zostaniemy tu same niedlugo [emoji6][emoji12]

Spokojnie dziewczyny, ja raczej też tu jeszcze zostanę ;) dzisiaj jest 8-9 dpo i objawów zero... Coś czuję, że dopóki mój mąż nie zrobi porządku z tą prolaktyna to nici z pozytywnego testu, a że ma plany na lipiec coś z tym zrobić więc jeszcze parę miesięcy tu pewnie posiedzę  o_O ;) W kolejnym cyklu odpuszczę sobie wszystkie leki, szkoda się faszerowac jak nie ma pewności, że jest w ogóle sens...
Z ciekawostek to dzisiaj jest 10 dni po ovitrelle i zrobiłam test ciążowy i kreska jest jasniutka, ale dobrze widoczna. Długo się ten zastrzyk utrzymuje w organizmie.

Spokojnie dziewczyny, ja raczej też tu jeszcze zostanę ;) dzisiaj jest 8-9 dpo i objawów zero... Coś czuję, że dopóki mój mąż nie zrobi porządku z tą prolaktyna to nici z pozytywnego testu, a że ma plany na lipiec coś z tym zrobić więc jeszcze parę miesięcy tu pewnie posiedzę  o_O ;) W kolejnym cyklu odpuszczę sobie wszystkie leki, szkoda się faszerowac jak nie ma pewności, że jest w ogóle sens...
Z ciekawostek to dzisiaj jest 10 dni po ovitrelle i zrobiłam test ciążowy i kreska jest jasniutka, ale dobrze widoczna. Długo się ten zastrzyk utrzymuje w organizmie.
A po ovitrelle test ciążowy wychodzi pozytywny? :) może to nie ovitrelle a zupełnie coś innego :)

Witam w poniedziałek :)

Nie czytałam Was w weekend bo mieliśmy impreze rodzinna, ale dzisiaj wszystko nadrobilam to powiem Wam czuć napięcie ;) kazda z Nas weszla w moment zblizajacej sie @ (oby nie ;)). Jak widac duzo lepiej bedzie wylaczyc glowe ale to nie latwe. Macie jakies plany na majowke? My wyjezdzamy wiec staram sie myslec o wyjezdzie a nie o tym ze jutro termin @ ;)
Dziewczyny wysylajcie ciazowe fluidy :)

Ja byłam w szpitalu na kontroli dobę mnie trzymali, robili betę jak spada i usg czy wszystko się oczyściło czy nie trzeba łyżeczkowania robić.

Witam w poniedziałek :)

Nie czytałam Was w weekend bo mieliśmy impreze rodzinna, ale dzisiaj wszystko nadrobilam to powiem Wam czuć napięcie ;) kazda z Nas weszla w moment zblizajacej sie @ (oby nie ;)). Jak widac duzo lepiej bedzie wylaczyc glowe ale to nie latwe. Macie jakies plany na majowke? My wyjezdzamy wiec staram sie myslec o wyjezdzie a nie o tym ze jutro termin @ ;)
Dziewczyny wysylajcie ciazowe fluidy :)
Wysyłam fluidki :* i trzymam za Was wszystkie kciuki najmocniej jak potrafie :)

reklama
Hej [emoji8] u mnie dzisiaj 14dc, dzisiaj po monitoringu wiem ze pecherzyk jeszcze nie pękł, ma ok 20mm. Za to migdaly i winko pomoglo na endometrium bo gin powiedzial ze idealne [emoji4] wiecie może czy mozna w naturalny sposob pomoc w pęknięciu? Wiem juz ze wysilek fizyczny a co jeszcze? [emoji8]

Do góry