Magda 2791
Fanka BB :)
A i owu raczej nie było ok 17 - 18 dc bo wtedy szyjka była już twarda i zamknięta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kurcze nie wiem... ale moze lekarz cos madrego stwierdzi i bedziesz wiedziec na czym stoisz [emoji4] 3 mam kciuki!A i owu raczej nie było ok 17 - 18 dc bo wtedy szyjka była już twarda i zamknięta
Kurcze, przykro mi Jesteś pewna, że to ta wredota?I... przyszla @ tak naprawde o 2 dni za wczesnie, wiec jutro na badania nie pojade , ale jest mi przykro i rownie mocno jestem wsciekla...
Tak [emoji12] bo mam dzis wkurw nie z tej ziemi i temp spadla [emoji23] strach do mnie podchodzicKurcze, przykro mi Jesteś pewna, że to ta wredota?
AhI... przyszla @ tak naprawde o 2 dni za wczesnie, wiec jutro na badania nie pojade , ale jest mi przykro i rownie mocno jestem wsciekla...
Eh.... masakra :-( ale poki nie ma mozesz miec jeszcze nadziejeA do mnie @ przyjdzie napewno Brzuch juz boli jak na okres
No niby do @ mam jeszcze troche czasu ale tak jak wczrsniej bylam pewna za ten cykl tak teraz moj entuzjazm opadl...Eh.... masakra :-( ale poki nie ma mozesz miec jeszcze nadzieje