reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nie mogę się pozbierać. Rezygnuje ze staran na jakiś czas w głowie musze zrobić porządek. Dziękuję za wsparcie. Będę was czasami podczytywac.
Mój ginekolog tez kazał robić testy po tyg od kiedy nie ma @. Sam bardzo się przejął dzwoni i pisze codziennie jak się czuje. Ja juz krwawie od wczoraj. Nigdy nie przypuszczałam ze mnie to spotka. Wiem ze natura jest mądra, ale i tak serce mi się rozdziera. Teraz dopóki nie skończę 3 miesiąca nikomu nie mowie ! Ale fakt faktem na betę polecę os razu żeby znów nie robić sobie niepotrzebnie nadzieji
Bardzo dobrze cie rozumiem ! <3 ja tez nikomu nie powiem do 12 tyg . Najgorsze ze mój mąż ciagle się pyta czy test robiłam i on się bardziej nakręca niż ja ,potem dodatkowo mi go bardziej żal niż mnie samej :-((( ach ciężko mamy ...

reklama
Witajcie,
Jakie testy owulacyjne polecacie?
I również pytanie... Może wyjdę na głupia ale naprawdę nie wiem jak mierzyć i od kiedy do kiedy temperature? Jakim termometrem najlepiej

Witam sie w 18dc. Dzis strasznie ciagnal mnie jajnik prawy i mialam bole jak na okres. Dziwnie tak bo nigdy tak nie mialam.
Ja planuje testowac dopiero 30 kwietnia wiec czasu jeszcze sporo. Wczoraj nie meldowalam sie bo synek mial 6 urodzinki i rodzinka sie zjechala:)
Milego dnia i powodzenia dla dziewczyn ktore w najblizszym czasie testuja.

Witam sie w 18dc. Dzis strasznie ciagnal mnie jajnik prawy i mialam bole jak na okres. Dziwnie tak bo nigdy tak nie mialam.
Ja planuje testowac dopiero 30 kwietnia wiec czasu jeszcze sporo. Wczoraj nie meldowalam sie bo synek mial 6 urodzinki i rodzinka sie zjechala:)
Najlepszego dla synka :*

U mnie 6dc, ale trochę odpuszczam zero testów i wysłuchania w objawy. Niestety mąż nadal nie ma czasu na badania nasienia, więc się zastanawiam czy nie zrobić mu ma złość i kazać kupić gumki Taki szantażyk :laugh2:

Dziewczyny zrobiłam dziś rano drugi test 6 dni po terminie @ ,przypomnę ze we wt lekarka nie zobaczyła kompletnie nic :-( wizyta dopiero 8 maja zwariuje do tego czasu :-(((

Załączniki

• 3FC99E50-ADB4-4664-AF28-6E1BE79ADB92.jpeg
    3FC99E50-ADB4-4664-AF28-6E1BE79ADB92.jpeg
    596 KB · Wyświetleń: 150
Ja będę testować chyba 1 maja bo ten 1 dzień @ nieraz mi się spoznia :) mnie póki co cały czas bolą sutki nadal mam katar i kaszel i czuje się osłabiona. .

Hej Dziewczyny! Widzę, ze jestescie już ze sobą zgrane, ale mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona staraczek:) Co prawda u mnie to dopiero początki starań, ale będzie mi bardzo miło kiedy będą mogła pogadać z kimś kto przeżywa to samo i dzielić się emocjami i wątpliwościami:)

reklama
W ogóle to z ciekawości od 3 dni robie sobie jeszcze testu owulacyjne pierwszego dnia nic nie było a od wczoraj ukazuje mi się 2 kreska co to może znaczyć? Dodam że jestem już po owulacji i za 11 dni powinnam dostać @

Ostatnia edycja:
Do góry