Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test najwcześniej 10-12 dni po owulacji.Hej jestem w 20 dc myslicie ze za predko na test ciazowy?owulacje mialam.tydzien temu piatek
To fajnie, że zostanę ci przez to w pamięci. Gdybym mogła, przywiozłaby ci na pocieszenie ....@EklerkaDaria.. wiesz ze dalej mam ochote na eklerke?
Sciskam za wszystkie 3 sprawy!Dzień dobry kochaniutkie. Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków aż w 3 sprawach
1) Oczywiście za prawidłowy przyrost bety.Dziś byłam na pobraniu ale wynik jak zwykle dnia kolejnego,czyli dopiero jutro się dowiem jak przyrasta.
2) Kciuki za moją córcię,która dziś ma drugi dzień egzaminów gimnazjalnych
3) Za mojego najmłodszego syna..Dziś ma kolejną komisję lekarską.Chcemy przedłużenia,ponieważ pieniążki z tego w całości idą na jego terapię(a nawet dokładamy do tego)-Po dzisiejszej komisji i tak dowiemy się jak rozpatrzyli wniosek dopiero za ok 3 tyg..
Serdecznie proszę o trzymanie kciuków
Oby się udało coś znaleźć, ja dopiero za drugim razem jak poszłam to znalazłam ta swoja. Włożyłam ją jako 3, w kolejce czekały jeszcze 4, ale już nawet nie chciałam ich zakladacHej dziewczyny! Ja do was tak na chwilę pochwalić się, że dzisiaj pierwszy raz idę do salonu sukien ślubnych, nie wiedząc czemu mam lekki stresik. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła coś dla siebie.
@Wiktorka88 O @aga6 bardzo mocno wam współczuję i przytulam! Trzymajcie się kochane!
Po tonie ibupromu jest lepiejTo fajnie, że zostanę ci przez to w pamięci. Gdybym mogła, przywiozłaby ci na pocieszenie ....
Bierz nospe nawet co godzinę, zmniejszy to skurcze