reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Daga11 ja tak was podczytywalam i jak widziałam i którejś z was te 2 kreseczki to tez się cieszyłam razem z wami [emoji4][emoji4][emoji4]
To normalne, ja tez ciesze sie z kazdego pozytywa tu na forum, choc zadnej z dziewczyn nie znam osobiscie :)
Zamierzenie jest takie zeby testowac najwczesniej 30.04 ale kto wie czy wczesniej mnie nie pokusi haha
I czekam na Twoja relacje.
Haha ja tak co miesiac sobie obiecalam, a jak tylko przychodzilo 10dpo to testy szly w ruch hahaha :)

reklama
Wlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/Pozniej da sie funkcjonowac ?Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/Luksus [emoji7]

Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/
Da :-) po tych 2 h juz normalnie funkcjonujesz ;-)

Jeszcze byłam w laboratorium o 8, a wyszłam o 11. A jaka głodna po tej glukozie [emoji23] poszłam od razu do galerii obok do Open bar i naladowalam fasolki szparagowej, klusek śląskich i kapusty kiszonej [emoji23][emoji23][emoji23]
Hah a nie wolałaś pączka czy drozdzowki?:d

Dobra dziewczyny, napisałam do swojego lekarza, ponieważ wczoraj juz praktycznie skończył mi się okres, tylko lekkie plamienie na brązowo (zaczął się w sobotę rano, a to jak na mnie nawet za krótko), test wczoraj znowu pokazał bladą kreskę, nawet jesli poroniłam, muszę sprawdzić czy wszystko z macicy uszło, może uda mi się dzisiaj z córą wyrwać zrobić badanie na poziom bety, dzis juz nie gorączkuje to spacer dobrze jej zrobi:rolleyes2::-D

Dobra dziewczyny, napisałam do swojego lekarza, ponieważ wczoraj juz praktycznie skończył mi się okres, tylko lekkie plamienie na brązowo (zaczął się w sobotę rano, a to jak na mnie nawet za krótko), test wczoraj znowu pokazał bladą kreskę, nawet jesli poroniłam, muszę sprawdzić czy wszystko z macicy uszło, może uda mi się dzisiaj z córą wyrwać zrobić badanie na poziom bety, dzis juz nie gorączkuje to spacer dobrze jej zrobi:rolleyes2::-D
Kurcze naprawde dziwne, bo owszem bywaja krwawienia na poczatku ciazy, ktore moga byc mylone z @, ale chybata kreska na tescie powinna byc juz ciut ciemniejsza. Postaraj sie zrobic bete, to rozwieje wszelkie watpliwosci. Caly czas trzymam za ciebie kciuki :*

Kurcze naprawde dziwne, bo owszem bywaja krwawienia na poczatku ciazy, ktore moga byc mylone z @, ale chybata kreska na tescie powinna byc juz ciut ciemniejsza. Postaraj sie zrobic bete, to rozwieje wszelkie watpliwosci. Caly czas trzymam za ciebie kciuki :*
No właśnie też uważam, że kreska powinna ciemnieć, a tym czasem jest ciągle to samo, dlatego niepokoi mnie to wszystko, po za tym boli mnie w podbrzuszu, a jak doszło do samoporonienia to z kolei nie powinnam mieć żadnej kreski, czytała o torbielach itp. chorubskach przy zwiększonej becie...

reklama
No właśnie też uważam, że kreska powinna ciemnieć, a tym czasem jest ciągle to samo, dlatego niepokoi mnie to wszystko, po za tym boli mnie w podbrzuszu, a jak doszło do samoporonienia to z kolei nie powinnam mieć żadnej kreski, czytała o torbielach itp. chorubskach przy zwiększonej becie...
Wiem, ze latwo mowic, ale postaraj sie nie czytac w necie i nie nakrecac na zadne choroby itd... po pierwsze zrob w miare mozliwosci ta bete, najlepiej dwie w odstepie 24 godz.
Moze glupie pytanie, ale odczytujesz te testy do 5 minut? Mi oraktycznie zawsze na kazdym tescie po ok 10 min pojawial sie cien, chociaz w ciazy nie bylam..

Do góry