reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam się w 5 dc:)
Ja z glukozą bez problemu dałam radę,ale wcisnęłam tam chyba całą cytrynę. Byłam też w o tyle dobrej sytuacji, że moja mama jest laborantką i udało mi się po pierwszym ukłuciu wejść do niej do pracy do pokoju socjalnego i zdrzemnąć się na kanapie :)

Wlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]
Ja wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/
No najwiekszy zjazd po godzinie xD
Pozniej da sie funkcjonowac ?
Ja tez w 1 ciazy 5 minut przed koncem 3 pobrania poszlam wymiotowac jak kot i to dla mnie najgorsze badanie.
Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/
Witam się w 5 dc:)
Ja z glukozą bez problemu dałam radę,ale wcisnęłam tam chyba całą cytrynę. Byłam też w o tyle dobrej sytuacji, że moja mama jest laborantką i udało mi się po pierwszym ukłuciu wejść do niej do pracy do pokoju socjalnego i zdrzemnąć się na kanapie :)
Luksus [emoji7]

Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/

Macie racje jak umieral mój tata siostra urodziła córeczke jak moja mama zmarła w listopadzie ubiegłego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży chyba faktycznie ciut prawdy w tym niestety jest.
No niestety takie historie juz slyszalam nie raz. I powiem wam, w pracy w 90% jestem za zmianach z kolezanka starsza ode mnie o 37 lat, ktora baaardzo mocno kibicowala nam kiedy staralismy sie o ciaze. I to wlasnie ona po smierci mojego dziadka powiedziala mi, ze moze dziadek zrobil na ziemi miejsce dla naszego dziecka :) no i sie sprawdziło.
Tak tak dzialalismy i dzis jeszcze poprawka tak wrazie wu:)
Miesiaczka planowo ma byc 30 kwietnia wiec jajko zniose do tego czasu:p
Ja juz czekam na Twoja relacje po wizycie dzisiejszej.
Zleeci szybciutko :* bedziesz testowac predzej czy poczekasz do terminu @?
No ja juz tez czekam na wizyte, dam znac po :)
Wlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/Pozniej da sie funkcjonowac ?Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/Luksus [emoji7]

Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/
Nie martw sie, ja tez mialam koraliki na jajnikach a widzisz udalo sie. Wazne zeby dobrac odpowiednie leczenie i sprawdzic czy jest owu :)

reklama
Do góry