reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam się w 5 dc:)
Ja z glukozą bez problemu dałam radę,ale wcisnęłam tam chyba całą cytrynę. Byłam też w o tyle dobrej sytuacji, że moja mama jest laborantką i udało mi się po pierwszym ukłuciu wejść do niej do pracy do pokoju socjalnego i zdrzemnąć się na kanapie :)

Wlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]
Ja wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/
No najwiekszy zjazd po godzinie xD
Pozniej da sie funkcjonowac ?
Ja tez w 1 ciazy 5 minut przed koncem 3 pobrania poszlam wymiotowac jak kot i to dla mnie najgorsze badanie.
Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/
Witam się w 5 dc:)
Ja z glukozą bez problemu dałam radę,ale wcisnęłam tam chyba całą cytrynę. Byłam też w o tyle dobrej sytuacji, że moja mama jest laborantką i udało mi się po pierwszym ukłuciu wejść do niej do pracy do pokoju socjalnego i zdrzemnąć się na kanapie :)
Luksus [emoji7]

Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/

Macie racje jak umieral mój tata siostra urodziła córeczke jak moja mama zmarła w listopadzie ubiegłego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży chyba faktycznie ciut prawdy w tym niestety jest.
No niestety takie historie juz slyszalam nie raz. I powiem wam, w pracy w 90% jestem za zmianach z kolezanka starsza ode mnie o 37 lat, ktora baaardzo mocno kibicowala nam kiedy staralismy sie o ciaze. I to wlasnie ona po smierci mojego dziadka powiedziala mi, ze moze dziadek zrobil na ziemi miejsce dla naszego dziecka :) no i sie sprawdziło.
Tak tak dzialalismy i dzis jeszcze poprawka tak wrazie wu:)
Miesiaczka planowo ma byc 30 kwietnia wiec jajko zniose do tego czasu:p
Ja juz czekam na Twoja relacje po wizycie dzisiejszej.
Zleeci szybciutko :* bedziesz testowac predzej czy poczekasz do terminu @?
No ja juz tez czekam na wizyte, dam znac po :)
Wlasnie siedzi kolo mnie kobieta z dzieckiem, wiecie nie mam doczynienia z takimi maluchami wiec slodki widok [emoji7] bo jest grzeczne [emoji23] przynajmniej sie napatrze i poslucham jak gada [emoji4]Jeszcze godzina nie minela a ja juz spiaca :/Pozniej da sie funkcjonowac ?Juz lepiej... mialam ciagle ten posmak w ustach :/Luksus [emoji7]

Usg wlasnie zrobilam. Z obrazu wynika pco.. juz myslalam ze czas na lepsze wiadomosci... ale nie u mnie :/
Nie martw sie, ja tez mialam koraliki na jajnikach a widzisz udalo sie. Wazne zeby dobrac odpowiednie leczenie i sprawdzic czy jest owu :)

reklama
Do góry