penelope912
Zaciekawiona BB
A jaki miałas wynik poprzednio i teraz? chodzi o przyrost procentowy a nie ile jednostekNic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki miałas wynik poprzednio i teraz? chodzi o przyrost procentowy a nie ile jednostekNic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Konsultuj to z lekarzem najlepiej, w jakims tam czasie beta juz nie rosnie tak szybko, a jak osiąga 6000 to w ogóle zaczyna spadacJak robilam na poczatku to 120% po 48h.. a teraz z 4459 do 4492
To nieprawda, ze przy poziomie 6000 beta zaczyna spadac. Beta spada powoli ok 10 tygodnia, ale ona spada z poziomu kikuset tysięcy przy zdrowej ciazy, a nie sześciu... I pozniej utrzymuje sie juz na stalym poziomie.Konsultuj to z lekarzem najlepiej, w jakims tam czasie beta juz nie rosnie tak szybko, a jak osiąga 6000 to w ogóle zaczyna spadac
Ide w czwartek na usg. Licze na cudKonsultuj to z lekarzem najlepiej, w jakims tam czasie beta juz nie rosnie tak szybko, a jak osiąga 6000 to w ogóle zaczyna spadac
Ide w czwartek na usg. Licze na cud
Może napisz maila, a nóż coś odpisze i Cie uspokoiIde w czwartek na usg. Licze na cud
Koniecznie skonsultuj to szybko z lekarzem! Nie poddawaj się!! Ja trzymam mocno kciuki!!!Nic z tego. Przyrost o 50 jednostek w 72 h.
Cieszę się, że wszystko ok!Hej,
Ja po usg b.wczesna ciaza pecherzyk ma 6,8 mm za 7-10 dn mam.powtorzyc usg a w miedzyczasie bete zeby skontrolowac czy ciaza rozwija sie prawidlowo. Miesniaka nie widac bylo na usg co oznacza ze znikl![]()
Ja też będę testować pod koniec miesiącaGratuluję dziewczynom , którym się udało dawno mnie nie było, miałam te grzybice w zeszłym cyklu ale na kontroli ginekolog powiedziała, że już jest wszystko ładnie wyleczone. Aktualnie jestem w 19 dc, 30 kwietnia powinnam dostać okres (lub nie) , od 2 dni strasznie bolą mnie sutki nigdy tak nie miałam i zlapalam jakaś grypę. .