Hahaha skąd ja to znam [emoji23]I jest napad glodu [emoji23][emoji23][emoji23]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha skąd ja to znam [emoji23]I jest napad glodu [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki!Wybrałam się dziś na betę.Wynik jutro rano
Na tych testach o czułośc 10 kreska wychodzi do ok. 3 minut czy nawet predzej, na tych i czulości od 25 do ok. 5 minut, tzn zalezy od testu, na niektorych pozniejWiem, ze latwo mowic, ale postaraj sie nie czytac w necie i nie nakrecac na zadne choroby itd... po pierwsze zrob w miare mozliwosci ta bete, najlepiej dwie w odstepie 24 godz.
Moze glupie pytanie, ale odczytujesz te testy do 5 minut? Mi oraktycznie zawsze na kazdym tescie po ok 10 min pojawial sie cien, chociaz w ciazy nie bylam..
A kiedy miałaś owulacje? A może to też ma coś wspólnego z tym zabiegiem co miałaś niedawno?Ja się zaczynam trochę stresować... w piątek mialam 30dc, zauwazylam odrobinę różowej krwi, myslalam, ze okres mi się zaczyna, ale do dnia dzisiejszego ciagne w zasadzie na wkladkach tylko. Krew najpierw różowa, a teraz trochę ciemniejsza, ale w zasadzie tylko przy podcieraniu, może z raz samo coś pocieklo... I teraz nie wiem, liczyć to już jako nowy cykl? Przecież to w ogóle do okresu nie podobne... Może to torbiel jest za to odpowiedzialna? Stresuje się, bo starania za pasem a tu takie kwiatki wychodzą...