aga6
Fanka BB :)
No nie jest za pyszna xDGlukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie jest za pyszna xDGlukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Aż mnie trzchąchnęło na samą myśl, jak sobie przypomnę ten smak nijaki, a jednak mdły...Glukoza do picia jest paskudna [emoji55]
Kasiu a ty juz po owu?Witam sie w 16dc. Juz zaczyna mi sie okropnie czas dluzyc. Musze czyms zajac glowe bo oszaleje. U mnie pogoda brzydka szaro i pochmurno.
@aga6 3 mam kciuki za wynik[emoji110][emoji110]
Tego smaku nie da sie zapomniec. Czulam sie, jakbym pila rdze. Fuj.Aż mnie trzchąchnęło na samą myśl, jak sobie przypomnę ten smak nijaki, a jednak mdły...
To tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]Kasiu a ty juz po owu? Tego smaku nie da sie zapomniec. Czulam sie, jakbym pila rdze. Fuj.
Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znoszeTo tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]
I w ciąży z młodym i tydzień temu bez problemu wypita duszkiem na raz z dodatkiem cytryny [emoji23] nie było tragedii ani cztery lata temu ani tydzień temu
Ja wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.Nie wiem.. u mnie tragedia jest. Juz dwa razy myslalam ze zaraz zwymiotuje.. no zle to znosze
Tak juz po. Owu byla prawdopodobnie w niedziele.Kasiu a ty juz po owu?
Ja kupilam od razu cytrynową średni smak.. taki duuuzo slodszy sprite xDTo tylko dla mnie to nie aż tak straszne ? [emoji23][emoji23]
I w ciąży z młodym i tydzień temu bez problemu wypita duszkiem na raz z dodatkiem cytryny [emoji23] nie było tragedii ani cztery lata temu ani tydzień temu
No najwiekszy zjazd po godzinie xDJa wszystko spoko, dopóki po godzinie nie zaczyna cukier spadać [emoji23] tak mi się spać wtedy chce że masakra.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Oczywiscie dzialaliscie? A na kiedy masz planowana @? Kciuki zacisniete!Tak juz po. Owu byla prawdopodobnie w niedziele.