LassHa
Fanka BB :)
Dziękuję @Migdalove i wzajemnie, oby nam się udało szybko i bez stresu [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@irminka1231 synek ma już 14 miesięcy od porodu miesiączke miałam tylko 4 razy, A przed ciążą okresy miałam regularne jak w zegarku, nawet jak odstawiłam antykoncepcję przed starankami o pierworodnego okres też powrócił regularnie. A teraz to jedna wielka niewiadoma...
Hej hej hej moje kochane z gory przepraszam za swoja nieobecność ale wszystko z powodu telefonu ktorego musialam oddac do serwisu i na ktorego nie moglam się doczekac a poniewaz nie zapisalam sobie nigdzie hasla do konta na.forum to pozostalo mi tylko czekac ... odebralam telefon w piatek ale pisze dopiero teraz bo wczoraj mialam duzo na glowie MÓJ maz odprawial swoje 40urodzinki i no same wiecie takze dzis jeszcze poprawinki i dopiero co mam troszke czasu dla was podczytywalam was z zastepczego telefonu ale nie moglam napisac bo musialabym zalozyc nowe konto a nie chciałam za duzo kombinowac bo wiedzialam ze swoj stary odzyskam .Pewnie, że dam znać.
Co do Ani to też tak się zastanawiałam codziennie jak patrzyłam na tabelkę.
Ja tak czesto mam ze odczuwam takie bóle po domniemanej owulacji nawet sie zastanawiam nie raz nad czym czy ta owulacja czasem nie jest wlasnie wtedy ...robisz testy owu ?masz jakas pewnosc ze akurat wtedy byla owulacja?Mam pytanie do Was czy też tak miałyście kilka dni po owulacji, że bolało Was podbrzusze? Miałam owulacje 6 dni temu, a od 2 dni boli mnie podbrzusze do @ jeszcze trochę czasu
Nie robie testów zawsze mam owulacje w 12 dc strasznie mnie wtedy jajnik boli. Chyba ze mogę się mylić.. ciezko mi teraz powiedziećJa tak czesto mam ze odczuwam takie bóle po domniemanej owulacji nawet sie zastanawiam nie raz nad czym czy ta owulacja czasem nie jest wlasnie wtedy ...robisz testy owu ?masz jakas pewnosc ze akurat wtedy byla owulacja?
Widzisz kochana ja mam tak samo niby okolo 14 dnia czuje kłócie jajnikow i ból a pozniej okolo 18-19 znow jakby odczuwam jakies pobolewanie z prawej lub lewej strony czasem podbrzusza tez nie robie testow owu bo mysle ze tylko bym sie niepotrzebnie nakrecalam ale.w.nastepnym cyklu chyba bede.robic tak dla sprawdzenia tylko czy czasem z ta moja owulacja nie ma jakis cudów na kijuNie robie testów zawsze mam owulacje w 12 dc strasznie mnie wtedy jajnik boli. Chyba ze mogę się mylić.. ciezko mi teraz powiedzieć
A widzisz, ciekawe jak to jest też nie chce się nie potrzebnie nakręcać, przez pierwsze 3-4 cykle nie będę testować dopiero jak się nie uda to po tym 4 cyklu chyba kupie sobie testy i zobaczęWidzisz kochana ja mam tak samo niby okolo 14 dnia czuje kłócie jajnikow i ból a pozniej okolo 18-19 znow jakby odczuwam jakies pobolewanie z prawej lub lewej strony czasem podbrzusza tez nie robie testow owu bo mysle ze tylko bym sie niepotrzebnie nakrecalam ale.w.nastepnym cyklu chyba bede.robic tak dla sprawdzenia tylko czy czasem z ta moja owulacja nie ma jakis cudów na kiju