reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@irminka1231 synek ma już 14 miesięcy od porodu miesiączke miałam tylko 4 razy, A przed ciążą okresy miałam regularne jak w zegarku, nawet jak odstawiłam antykoncepcję przed starankami o pierworodnego okres też powrócił regularnie. A teraz to jedna wielka niewiadoma...:p

Ja pierwszą @ dostałam 9 miesięcy po porodzie i na początku też cykle po 50, 40 dni, czasem bezowulacyjne. Teraz 20 miesięcy po porodzie dopiero wszystko zaczyna wracać do normy (dalej karmię ale powoli ograniczamy). To normalne przy karmieniu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do Was czy też tak miałyście kilka dni po owulacji, że bolało Was podbrzusze? Miałam owulacje 6 dni temu, a od 2 dni boli mnie podbrzusze do @ jeszcze trochę czasu :)

Pewnie, że dam znać. :)
Co do Ani to też tak się zastanawiałam codziennie jak patrzyłam na tabelkę.
Hej hej hej moje kochane z gory przepraszam za swoja nieobecność ale wszystko z powodu telefonu ktorego musialam oddac do serwisu i na ktorego nie moglam się doczekac a poniewaz nie zapisalam sobie nigdzie hasla do konta na.forum to pozostalo mi tylko czekac ... odebralam telefon w piatek ale pisze dopiero teraz bo wczoraj mialam duzo na glowie MÓJ maz odprawial swoje 40urodzinki i no same wiecie takze dzis jeszcze poprawinki i dopiero co mam troszke czasu dla was podczytywalam was z zastepczego telefonu ale nie moglam napisac bo musialabym zalozyc nowe konto a nie chciałam za duzo kombinowac bo wiedzialam ze swoj stary odzyskam .
@Migdalove wyczytalam o twoich kreseczkach i tak bardzo sie zasmucilam kiedy okazalo sie ze jednak jest inaczej ale trzymam kochana.za ciebie mocno mocno &&&& i za wszystkie inne staraczki tak to z tymi bladziochami wlasnie tak jest daja nadzieje by po chwili nam ja odebrac dlatego ja juz w te bladziochy nie wierze ... tez zdarzylo mi sie to pare razy .... witam sie z wszystkimi nowymi dziewczynami i zycze krotkich starań .... od dzis znow tu bede często wkoncu :sorry::happy2:
@Migdalove świetny pomysl z tym nowym wątkiem tabelka super :-) mozesz mi zmienic termin @na 20.02

Mam pytanie do Was czy też tak miałyście kilka dni po owulacji, że bolało Was podbrzusze? Miałam owulacje 6 dni temu, a od 2 dni boli mnie podbrzusze do @ jeszcze trochę czasu :)
Ja tak czesto mam ze odczuwam takie bóle po domniemanej owulacji nawet sie zastanawiam nie raz nad czym czy ta owulacja czasem nie jest wlasnie wtedy ...robisz testy owu ?masz jakas pewnosc ze akurat wtedy byla owulacja?

Ja tak czesto mam ze odczuwam takie bóle po domniemanej owulacji nawet sie zastanawiam nie raz nad czym czy ta owulacja czasem nie jest wlasnie wtedy ...robisz testy owu ?masz jakas pewnosc ze akurat wtedy byla owulacja?
Nie robie testów zawsze mam owulacje w 12 dc strasznie mnie wtedy jajnik boli. Chyba ze mogę się mylić.. ciezko mi teraz powiedzieć

Nie robie testów zawsze mam owulacje w 12 dc strasznie mnie wtedy jajnik boli. Chyba ze mogę się mylić.. ciezko mi teraz powiedzieć
Widzisz kochana ja mam tak samo niby okolo 14 dnia czuje kłócie jajnikow i ból a pozniej okolo 18-19 znow jakby odczuwam jakies pobolewanie z prawej lub lewej strony czasem podbrzusza tez nie robie testow owu bo mysle ze tylko bym sie niepotrzebnie nakrecalam ale.w.nastepnym cyklu chyba bede.robic tak dla sprawdzenia tylko czy czasem z ta moja owulacja nie ma jakis cudów na kiju

@KatiNails jak sie czujesz kochana moja ?jak założysz juz tego bloga podaj linka jedna fanke masz juz zagwarantowana :-) na pewno czesto bym Tam zaglądałam heheh
@leeleeth jak u ciebie staranka ?i jak najmlodszy z rodu ?wstawilabys foto przystojniaka by oko nacieszyć :-)

Widzisz kochana ja mam tak samo niby okolo 14 dnia czuje kłócie jajnikow i ból a pozniej okolo 18-19 znow jakby odczuwam jakies pobolewanie z prawej lub lewej strony czasem podbrzusza tez nie robie testow owu bo mysle ze tylko bym sie niepotrzebnie nakrecalam ale.w.nastepnym cyklu chyba bede.robic tak dla sprawdzenia tylko czy czasem z ta moja owulacja nie ma jakis cudów na kiju
A widzisz, ciekawe jak to jest też nie chce się nie potrzebnie nakręcać, przez pierwsze 3-4 cykle nie będę testować dopiero jak się nie uda to po tym 4 cyklu chyba kupie sobie testy i zobaczę :)

reklama
Witajcie, do bb dołączyłam jakiś czas temu- syn w marcu kończy trzy lata. :) Zaczęliśmy starania o drugiego szkraba chociaż o pierwszego staraliśmy się niecały rok. Jestem 10 dni po owu i jak narazie testy negatywne. Być może za wcześnie, do miesiączki jeszcze sporo czasu. Pozdrawiam wszystkie starające się :) Kordosia

Do góry