reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To idziemy równo [emoji4] u mnie też 8 dc :) owu pewnie gdzieś około 11-13 dc ale w środę idę do gina więc będzie wszystko jasne. Mam nadzieję, że w tym cyklu będzie owu. W poprzednim pęcherzyk nie pękł ale na szczęście w trakcie @ wszystko się wyczyciło
Ja też się doczekać owu nie mogę. :D Oby wszystko poszło tak jak być powinno. Tak jak pisałam wcześniej, dajemy sobie 3 cykle, jeśli przez 3 cykle nic nie wyjdzie to zaczniemy jeszcze bardziej się diagnozować, narzeczony pójdzie na badania nasienia, ja do ginekologa na monitoringi itp.

reklama
Ty robisz testy owu od 5dc?
A duphaston nie podwyższa temp? Bo coś mi sie tak o uszy obiło... Na co go bierzesz, masz problem z progesteronem?

Obiecujący ten wykres [emoji1307][emoji130

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Testy tak szybko robilam bo jajniki mnie pobolewały i nie chcialam przegapic owulacji.Duphaston biore po w po porzednim cyklu moglam miec ciaze biochemiczna.a poza tym z wiekiem spada ilosc progesteronu.tak wiec biore profilaktycznie.lekarz mowil ze ten lek na pewno nie podnosi temperatury nawet na ulotce pisze.za to luteina podnosi.dziekuje za kciuki.dzis mdli mnie.moze to od stresu a moze.oj bylabym przeszczesliwa.

Hej dziewczyny u mnie leniwa niedziela, lezakowalismy z synkiem I mężem do południa. Zaliczyliśmy spacer, za chwilę obiadek;) A moje cykle to jedna wielka niewiadoma przez kp, najkrótszy do tej pory miał 45 dni. Obecny trwa już 35 ciekawe ile jeszcze, więc ja nawet w testow owu nie robię. :)

Ja jak karmilam piersia dzieci (córke karmilam 3,5 roku a syna karmilam 2 lata ) to miesiaczke mialam dopiero po roku po porodzie ale juz regularnie. A ile twoje malenstwo ma miesiecy?

@irminka1231 synek ma już 14 miesięcy od porodu miesiączke miałam tylko 4 razy, A przed ciążą okresy miałam regularne jak w zegarku, nawet jak odstawiłam antykoncepcję przed starankami o pierworodnego okres też powrócił regularnie. A teraz to jedna wielka niewiadoma...:p

Poproszę o wpisanie i mnie :)
Halina, 22lata, Zakopane
Nast@ 6.03
Cykla starań pierwszy
Dzieci brak ( jedno poronienie)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje, super pomysł @Migdalove [emoji5]
Dziewczyny my wystartowaliśmy ze staraniem wczoraj, narazie bez mierzenia temp, bez testów owulacyjnych. Tak ze dwa, trzy cykle a jak się nie uda wtedy zacznę bardziej się sprawdzać, dziś mam 26dc a cykle mam po 31 dni..

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje, super pomysł @Migdalove [emoji5]
Dziewczyny my wystartowaliśmy ze staraniem wczoraj, narazie bez mierzenia temp, bez testów owulacyjnych. Tak ze dwa, trzy cykle a jak się nie uda wtedy zacznę bardziej się sprawdzać, dziś mam 26dc a cykle mam po 31 dni..

To dokładnie jak u nas z tym wrzuceniem i z tym 'okresem próbnym'. :) Powodzenia kochana! :)

Do góry