reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny! [emoji813] U mnie 8dc, czyli jak dobrze pójdzie tak jak w poprzednich cyklach może owulacja też być bardzo szybko. Zobaczymy. Jakie macie plany na dzisiaj? My robimy obiad i po południu jedziemy znowu na randkę, tylko jeszcze nie wiem gdzie. :D

reklama
Hej :-) u mnie od rana przytulanki. Mam mega libido.drugi cykl naturalny.organizm przeżywa szok :-) A mąż kupił sobie zestaw do parzenia yerba mate i tez lata za mną rozochocony :-D stwierdził że to mu podkręcilo libido. Może faktycznie coś w tym jest. Spróbujcie ;-) co do planów to dziś obiad u teściów, potem zrobię dobra kolacje przy świecach. I tyle

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 dc i taki oto test owu. Chyba nie mam watpliwosci ze jest pozytyw. Tylko pytanie czy mozliwe ze tak szybko? Przypomne ze bralam clo od 2 dc [emoji4]

1518952547-aed62e184fd9ca37-aaaaaa.jpeg

Nasze plany zaczynają sie i koncza w domu, tzn. Mialam isc do brata na urodziny ale ze wzgledu na wysypkę wole zostac w domu [emoji16] milego dnia [emoji8]

Hej :-) u mnie od rana przytulanki. Mam mega libido.drugi cykl naturalny.organizm przeżywa szok :-) A mąż kupił sobie zestaw do parzenia yerba mate i tez lata za mną rozochocony :-D stwierdził że to mu podkręcilo libido. Może faktycznie coś w tym jest. Spróbujcie ;-) co do planów to dziś obiad u teściów, potem zrobię dobra kolacje przy świecach. I tyle

U nas tak samo z przytulaniem [emoji23] My wczoraj byliśmy na herbacie w herbaciarni. [emoji7] Nasze ulubione miejsce, fajny klimat.

@Ciszaa zapraszamy tutaj kochana! Jeszcze raz się przedstaw bo tam już może nikt nie zagląda. :) Zerknij na pierwszą stronę, mamy tabelkę, jeśli chcesz zostać dopisana to zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Dzis ponownie 37 ,1 a ja boje sie okropnie zrobic test i utracić nadzieje.Jesli chodzi o negatywne testy mojemu mezowi mowilam tylko o niektorych zeby go nie smucic.nie raz planowalam nie mowic ale moje łzy mnie zdradzily lub kiepski nastroj.Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ty robisz testy owu od 5dc?
A duphaston nie podwyższa temp? Bo coś mi sie tak o uszy obiło... Na co go bierzesz, masz problem z progesteronem?

Obiecujący ten wykres [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

U nas dzisiaj beda starania bo 10 dc, ale cos czuje ze bede miala pózno owulacje.

Jedziemy po poludniu do znajomych, ide im kupić jakis prezencik dla nich i drugi dla dzieciakow

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! [emoji813] U mnie 8dc, czyli jak dobrze pójdzie tak jak w poprzednich cyklach może owulacja też być bardzo szybko. Zobaczymy. Jakie macie plany na dzisiaj? My robimy obiad i po południu jedziemy znowu na randkę, tylko jeszcze nie wiem gdzie. :D
To idziemy równo [emoji4] u mnie też 8 dc :) owu pewnie gdzieś około 11-13 dc ale w środę idę do gina więc będzie wszystko jasne. Mam nadzieję, że w tym cyklu będzie owu. W poprzednim pęcherzyk nie pękł ale na szczęście w trakcie @ wszystko się wyczyciło

Do góry