reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A widzisz, ciekawe jak to jest też nie chce się nie potrzebnie nakręcać, przez pierwsze 3-4 cykle nie będę testować dopiero jak się nie uda to po tym 4 cyklu chyba kupie sobie testy i zobaczę :)
U mnie.juz to bedzie 6cykl wiec chyba jednorazowo sie skusze na.wykonanie testow tylko no wlasnie prosze jakies rozeznane w tym temacie dziewczynki o polecenie jakie testy kupic najlepiej i gdzie ?no i czy to obojetne kiedy sie je robi o jakiej porze dnia i od ktorego dnia cyklu cykle mam 28dni zazwyczaj @Migdalove moze ty kochana sie orientujesz ? :-)

reklama
A widzisz, ciekawe jak to jest też nie chce się nie potrzebnie nakręcać, przez pierwsze 3-4 cykle nie będę testować dopiero jak się nie uda to po tym 4 cyklu chyba kupie sobie testy i zobaczę :)
U mnie.juz to bedzie 6cykl wiec chyba jednorazowo sie skusze na.wykonanie testow tylko no wlasnie prosze jakies rozeznane w tym temacie dziewczynki o polecenie jakie testy kupic najlepiej i gdzie ?no i czy to obojetne kiedy sie je robi o jakiej porze dnia i od ktorego dnia cyklu cykle mam 28dni zazwyczaj @Migdalove moze ty kochana sie orientujesz ? :-)@KatiNails?

U mnie.juz to bedzie 6cykl wiec chyba jednorazowo sie skusze na.wykonanie testow tylko no wlasnie prosze jakies rozeznane w tym temacie dziewczynki o polecenie jakie testy kupic najlepiej i gdzie ?no i czy to obojetne kiedy sie je robi o jakiej porze dnia i od ktorego dnia cyklu cykle mam 28dni zazwyczaj @Migdalove moze ty kochana sie orientujesz ? :-) @KatiNails?

@KatiNails jak sie czujesz kochana moja ?jak założysz juz tego bloga podaj linka jedna fanke masz juz zagwarantowana :-) na pewno czesto bym Tam zaglądałam heheh
@leeleeth jak u ciebie staranka ?i jak najmlodszy z rodu ?wstawilabys foto przystojniaka by oko nacieszyć :-)

Hei, u mnie 2cs, dziś 9dc od jutra mierzenie temp i testy[emoji6] w weekend przypuszczam owulka wiec staranka [emoji6]
A oto mój najmłodszy słodziak
1518981347-7b0f233577bfd6c3-aaaaaa.jpeg
1518981355-0622b44fd40642d9-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Hei, u mnie 2cs, dziś 9dc od jutra mierzenie temp i testy[emoji6] w weekend przypuszczam owulka wiec staranka [emoji6]
A oto mój najmłodszy słodziak
1518981347-7b0f233577bfd6c3-aaaaaa.jpeg
1518981355-0622b44fd40642d9-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Nie no jesli ci twoi chlopcy wszyscy tacy przystojni to dziewczyny beda sie pchac oknami do nich heheh ...
Malutki bynajmniej slodziak nieziemski jak ja kocham patrzec na takie maluszki
Trzymam &&& za owocne starania !❤❤️

Cześć Kochane :*
Nie wchodziłam dwa dni i już nie ma szans nadrobić ;) mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :)
Ja wczoraj miałam zaległych gości
jutro jak zawioze młodego do żłobka jadę na drugą część badań a potem do pracy

U mnie.juz to bedzie 6cykl wiec chyba jednorazowo sie skusze na.wykonanie testow tylko no wlasnie prosze jakies rozeznane w tym temacie dziewczynki o polecenie jakie testy kupic najlepiej i gdzie ?no i czy to obojetne kiedy sie je robi o jakiej porze dnia i od ktorego dnia cyklu cykle mam 28dni zazwyczaj @Migdalove moze ty kochana sie orientujesz ? :-) @KatiNails?
Testy owulacyjne do godziny 20tej według instrukcji :) Ja używałam paskowe - nie wiem czy są jakieś inne :)

Moje drogie, informujecie swoich partnerów o negatywnych testach, czy ukrywajcie fakt, że robiliście test ?
Niestety chcąc niechcąc mój mąż sam się dopytuje czy zaszłam i kiedy okres czytaj (brak starań) ;) wiec wychodzi na to że wie kiedy się nie udało. A poza tym uważamy i wstrzymujemy się w czasie zagnieżdżania, tak zaleciła doktor :mad:.

reklama
Postanowilam ze zrobie test wtorek /sroda jesli nie pojawi sie miesiaczka.jutro biore ostatnia tabletke Duphastonu.dzis 12 dzien po owu .ale patrzac na moj wykres temperatur owulacja mogla byc pozniej.choc lekarz stwierdzil ze juz byla w 16 dniu cyklu i od tej daty licze.( to byl lewy jajnik) po wizycie u gina zaczol mnie bolec tez prawy jajnik.moze tam byla owulka.juz sama nie wiem.skok temperatur duzy byl wlasnie wtedy.dlatego boje sie zrobic ten test.mysle ze do konca nastepnego tygodnia wszystko bedzie jasne.az za bardzo.oto moj wykres .jak ktos sie zna to prosze o opinie.kiedy zrobic test.?
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Zrób test jutro biorąc ostatnia tabletkę dupka, ja tak robię. Odstawienie jeśli wynik będzie pozytywny grozi poronieniem ale nie musi. Wszystko zalezy czy masz wystarczająco progesteronu. Ja zawsze robię w ostatni dzień duphastonu ewnt. dzień następny. Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Do góry