reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Uuu to baaaardzo slaby wynik wit d.. uzupelniaj ją suplementami i wystaawiaj sie na slonce. Te 32 z norm laboratoryjnych to tez niski wynik.. (zalezy tez w jakich jednostkach ale w jakich by nie bylo to Twoj wynik 18 i 8 to duzy niedobor). Mąż do jednej z lepszych neurologow w polsce chodzil, nie pamietam teraz nazwiska ale pamietam ze suplementował wit d w tysiącach jednostek tylko wlasnie te pierwiastki jak magnez, potas, wapń tez muszą byc zrownowazone i tylko wszystko razem ma sens

reklama
Fleur
emoji846.png
emoji846.png
jaaaaa.... ale zbieg okoliczności
emoji846.png
emoji846.png
emoji846.png
dokładnie tak
emoji846.png
K.W. Zadowolona jesteś??
Dla pewności - nazwisko jest też imieniem? Jeśli tak to super trafiłaś, te ochy i ach nie są bez powodu. To jeden z najlepszych jak nie najlepszy lekarz z jakim miałam styczność. Wszystko konkretnie prowadzi, monitoring jest u niego super, jak jest potrzeba to chodzisz do niego na dyżur w szpitalu. Zawsze odbiera telefony, a jak nie może odebrać to oddzwonia. Wszystko dokładnie tłumaczy, prostym językiem. Ja jestem zachwycona. Trochę to kosztuje, ale warto. Mi powiedział, że jak u męża jest wszystko ok to w 6 cykli powinno się udać. Mam nadzieję że ma racje;) No i jest młody i całkiem przystojny;) jak pierwszy raz go zobaczyłam to trochę się zawstydziłam:p:D bo wcześniej tylko do kobiet chodziłam

reklama
Dla pewności - nazwisko jest też imieniem? Jeśli tak to super trafiłaś, te ochy i ach nie są bez powodu. To jeden z najlepszych jak nie najlepszy lekarz z jakim miałam styczność. Wszystko konkretnie prowadzi, monitoring jest u niego super, jak jest potrzeba to chodzisz do niego na dyżur w szpitalu. Zawsze odbiera telefony, a jak nie może odebrać to oddzwonia. Wszystko dokładnie tłumaczy, prostym językiem. Ja jestem zachwycona. Trochę to kosztuje, ale warto. Mi powiedział, że jak u męża jest wszystko ok to w 6 cykli powinno się udać. Mam nadzieję że ma racje;) No i jest młody i całkiem przystojny;) jak pierwszy raz go zobaczyłam to trochę się zawstydziłam:p:D bo wcześniej tylko do kobiet chodziłam

Tak, to dokładnie ten [emoji846]. Cieszę się w takim razie [emoji16] chodzisz prywatnie czy na NFZ? Słyszałam, ze na Porębie przyjmuje tez na NFZ, ale długo się czeka. Ja idę prywatnie teraz i wizyta 200 zł wiec faktycznie trochę kosztuje, ale kolejna opinia potwierdzająca, ze chyba warto [emoji846]

Do góry