reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Uuu to baaaardzo slaby wynik wit d.. uzupelniaj ją suplementami i wystaawiaj sie na slonce. Te 32 z norm laboratoryjnych to tez niski wynik.. (zalezy tez w jakich jednostkach ale w jakich by nie bylo to Twoj wynik 18 i 8 to duzy niedobor). Mąż do jednej z lepszych neurologow w polsce chodzil, nie pamietam teraz nazwiska ale pamietam ze suplementował wit d w tysiącach jednostek tylko wlasnie te pierwiastki jak magnez, potas, wapń tez muszą byc zrownowazone i tylko wszystko razem ma sens

reklama
Fleur
emoji846.png
emoji846.png
jaaaaa.... ale zbieg okoliczności
emoji846.png
emoji846.png
emoji846.png
dokładnie tak
emoji846.png
K.W. Zadowolona jesteś??
Dla pewności - nazwisko jest też imieniem? Jeśli tak to super trafiłaś, te ochy i ach nie są bez powodu. To jeden z najlepszych jak nie najlepszy lekarz z jakim miałam styczność. Wszystko konkretnie prowadzi, monitoring jest u niego super, jak jest potrzeba to chodzisz do niego na dyżur w szpitalu. Zawsze odbiera telefony, a jak nie może odebrać to oddzwonia. Wszystko dokładnie tłumaczy, prostym językiem. Ja jestem zachwycona. Trochę to kosztuje, ale warto. Mi powiedział, że jak u męża jest wszystko ok to w 6 cykli powinno się udać. Mam nadzieję że ma racje;) No i jest młody i całkiem przystojny;) jak pierwszy raz go zobaczyłam to trochę się zawstydziłam:p:D bo wcześniej tylko do kobiet chodziłam

reklama
Dla pewności - nazwisko jest też imieniem? Jeśli tak to super trafiłaś, te ochy i ach nie są bez powodu. To jeden z najlepszych jak nie najlepszy lekarz z jakim miałam styczność. Wszystko konkretnie prowadzi, monitoring jest u niego super, jak jest potrzeba to chodzisz do niego na dyżur w szpitalu. Zawsze odbiera telefony, a jak nie może odebrać to oddzwonia. Wszystko dokładnie tłumaczy, prostym językiem. Ja jestem zachwycona. Trochę to kosztuje, ale warto. Mi powiedział, że jak u męża jest wszystko ok to w 6 cykli powinno się udać. Mam nadzieję że ma racje;) No i jest młody i całkiem przystojny;) jak pierwszy raz go zobaczyłam to trochę się zawstydziłam:p:D bo wcześniej tylko do kobiet chodziłam

Tak, to dokładnie ten [emoji846]. Cieszę się w takim razie [emoji16] chodzisz prywatnie czy na NFZ? Słyszałam, ze na Porębie przyjmuje tez na NFZ, ale długo się czeka. Ja idę prywatnie teraz i wizyta 200 zł wiec faktycznie trochę kosztuje, ale kolejna opinia potwierdzająca, ze chyba warto [emoji846]

Do góry