1
174974
Gość
Oj chyba mocniej, bo ja jakoś mentalnie czekam na @.@Migdalove rób tą betę, bo wszyscy tu na ten wynik czekają , chyba już tak samo mocno jak Ty [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chyba mocniej, bo ja jakoś mentalnie czekam na @.@Migdalove rób tą betę, bo wszyscy tu na ten wynik czekają , chyba już tak samo mocno jak Ty [emoji14]
Będę mocno trzymać kciuki! [emoji813]Dziewczynki ja jutro znowu lece na bete, zeby wytrzymac psychicznie jeszcze tydzien do wizyty, takze prosze znowu o trzymanie kciuków za przyrost! :*
Ja za Ciebie rownie mocno kochana :*Będę mocno trzymać kciuki! [emoji813]
Tak bardzo mi przykro, aż brak słówDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzis w weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Moj mąż miał.. tezyczke utajoną. Leczyl sie potasem, magnezem, wapniem i wit d no i wlasnie dieta.. teraz praktycznie sladu nie ma chociaz dziwne stany czasem wracają..Dziewczyny, jeszcze jedna kwestia mnie niepokoi. Może pomożecie. Mam tężyczkę. Niby leczona, ale jednak nie do końca daję sobie z nią radę - za dużo nerwów, stresu, życia w biegu, jedzenia tego co tak naprawdę dzieci zostawią po sobie na talerzu itd... poczytałam trochę teraz na necie apropo tężyczki i ciąży jestem przerażona... cierpiała któraś na to dziadostwo ?