Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej koło 12, najpierw beta a potem fryzjer. Bo jak na odwrót to znowu się spóźnię i mi labo zamkną.Niestety nie...ale szukam dalej.
Jutro beta ? Z rana? [emoji16]
O Kochana nie nie...Raczej koło 12, najpierw beta a potem fryzjer. Bo jak na odwrót to znowu się spóźnię i mi labo zamkną.
Trzymamy [emoji110][emoji110]Dziewczynki ja jutro znowu lece na bete, zeby wytrzymac psychicznie jeszcze tydzien do wizyty, takze prosze znowu o trzymanie kciuków za przyrost! :*
Jutro powinny być już wyniki jeśli laboratorium nie zawali.O Kochana nie nie...
Chyba nie chcesz by Nasze ciezarne mialy stres i to rowniez wplywa niekorzystnie na przyszle ciezarne [emoji48]Trzymamy [emoji110][emoji110]
Dziewczynki ja jutro znowu lece na bete, zeby wytrzymac psychicznie jeszcze tydzien do wizyty, takze prosze znowu o trzymanie kciuków za przyrost! :*
Tak mi przykro trzymaj się tam jakośDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzis w weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.