reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie to, że ten sam dzień cyklu to i to samo miasto kochana:);)zaraz się okaże, że mamy tego samego ginekoga:p czy jego inicjały to K. W ??

To cieszę się, ja to uwielbiam zwierzęta i strasznie przeżywam jak im się coś dzieje. A jak ktoś chce żebym ryczała na filmie to najlepiej mi puścić film ze zwierzatkami;)

Ja bym swojego chciała, ale przez to podwyższone żelazo odmawia współpracy ;) i nie chce nic łykać...
Ja z kolei zastanawiam się nad tym żelem conceive plus, jak dobrze kojarzę to @EklerkaDaria używała go w tym cyklu??? ;) i coraz bardziej mnie korci żeby spróbować :p:D
Moj duzo pracuje, zreszta rozmawialam z Nim. Widzi ze biegam między lekarzami i poki nie męczę go o jego badania to bedzie bral wszystko.
Sam duzo pracuje to ten androvit mu pomoze mam nadzieje ze przynajmniej co do odczucia poziomu mniejszego zmeczenia.

reklama
Cześć dziewczyny, przychodzę tu za koleżankami ze Staraczek 2017.
Krótko o mnie: mam 30 lat, w czerwcu zeszłego roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z zabezpieczania się.
W grudniu w 7 cyklu udało się zajść w ciążę, niestety okazała się pozamaciczna. Wróciłam więc w styczniu bez jednego jajowodu. Wówczas też postanowiliśmy zrobić sobie przerwę do maja ze względu na kolidujące plany. Seksy były :) ale z omijaniem dni płodnych szerokim łukiem... aż do tego cyklu.
Złamałam się po tym, jak zrobiłam test ovu i okazał się być pozytywny. I trafił się jeden spontaniczny raz w najbardziej płodnym dniu.
Szansa jest co prawda minimalna ale nie wiem, jak zareaguję na ewentualny pozytyw. Z jednej strony ekscytuję się jak dziecko, bo brakowało mi tych emocji od grudnia, z drugiej - nie chcę komplikować planów (opłacona wycieczka z dość męczącym programem zwiedzania).
W tej chwili jestem na etapie ekscytacji, najwyżej martwić się będę później. :) Cześć! :)
Witaj kolezanko ze staraczek 2017:)

Hej ja dzisiaj 4 dc od wczoraj biorę ten letrozol no i właśnie ... Chyba nam dziwny objaw, albo to zbieg okoliczności, choć wątpię. Jakaś godzinę po wzięciu tabletki zaczyna mnie modlić i ogólnie jakoś tak dziwnie mi słabo, może masakry nie ma idzie to wytrzymać, ale fajne też to nie jest. Zobaczę czy po wieczornej tabletce znowu tak będzie. Miała któraś z was coś takiego?

@Migdalove jak tam Twoja koteczka?

Dobrze, że macie takie małe dawki euthyroxu, ja biorę 100 i aż boję się pomyśleć, bo przecież w ciąży trzeba dawkę zwiększać...
To mozemy podac sobie reke bo ja tez dawke biore 100 euthyroxu.

Kochane właśnie edytowałam tabelkę, musiałam przywrócić poprzednią wersję bo znowu ucięło do pozycji 40 więc praktycznie połowę. Raczej to nie jest żadnej z was błąd bo do tego samego momentu ucięło. Zajrzyjcie czy jesteście, jak was nie ma to piszcie - dopiszę was.
PS. Mogły zmienić się miejsca w tabelce bo wpisuję was od bezdzietnych potem z jednym dzieckiem, z dwoma, z trzema i tak dalej. :)

@Fleur ja też dzisiaj 4dc :) powiedziałabym, że idziemy łeb w łeb :) czekam z utęsknieniem na drugą fazę cyklu i na 19.04 na wizytę u gina. Z polecenia od 2 zachwyconych kolezanek, podobno jakiś mega, ale facet, a ja nie lubię facetów ginekologów, a jak Wasze odczucia?
Ja 1 raz w zyciu bylam u kobiety ginekolog i sie zrazilam. Teraz tylko i wylacznie mezczyzni bo mam wrazenie ze sa delikatniejsi.

Nie to, że ten sam dzień cyklu to i to samo miasto kochana:);)zaraz się okaże, że mamy tego samego ginekoga:p czy jego inicjały to K. W ??

To cieszę się, ja to uwielbiam zwierzęta i strasznie przeżywam jak im się coś dzieje. A jak ktoś chce żebym ryczała na filmie to najlepiej mi puścić film ze zwierzatkami;)

Ja bym swojego chciała, ale przez to podwyższone żelazo odmawia współpracy ;) i nie chce nic łykać...
Ja z kolei zastanawiam się nad tym żelem conceive plus, jak dobrze kojarzę to @EklerkaDaria używała go w tym cyklu??? ;) i coraz bardziej mnie korci żeby spróbować :p:D

Fleur [emoji846][emoji846] jaaaaa.... ale zbieg okoliczności [emoji846][emoji846][emoji846]dokładnie tak [emoji846] K.W. Zadowolona jesteś??

reklama
Do góry