ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Kari bardzo, bardzo Ci współczuje. Tak mi przykro [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jej Tule mocnoDziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzis w weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Ja bylam ostatnio u kobiety gin.. i niestety no nie byla miła. Nie wiem czy to kwestia wypalenia, jakiejś zazdrosci nie wiem.. ale jak na korytarzu potraktowala dziewczynę to pewne jest dla mnie ze nie pojde juz do niej chocby po skierowanie/recepte.Ja 1 raz w zyciu bylam u kobiety ginekolog i sie zrazilam. Teraz tylko i wylacznie mezczyzni bo mam wrazenie ze sa delikatniejsi.
Ja bylam ostatnio u kobiety gin.. i niestety no nie byla miła. Nie wiem czy to kwestia wypalenia, jakiejś zazdrosci nie wiem.. ale jak na korytarzu potraktowala dziewczynę to pewne jest dla mnie ze nie pojde juz do niej chocby po skierowanie/recepte.
Ja tak kiedyś poszłam do takiego z super opiniami i wylądowałabym na tamtym świecie... Ale oczywiście u Ciebie może być wszystko ok. Ten do którego teraz chodzę ma sporo negatywnych opinii ale póki co ja jestem zadowolona, nigdy nie chodziłam i nie leczyłam się tak skutecznie jak u niego. Omijałam go myślałam, że serio nie warto, ale @encirclede mi poleciła i poszłam w końcu i naprawdę jestem zadowolona. Potem poleciłam koleżance w ciąży i też jest zadowolona do tej pory a już 32 tydzień u niej leci. Jak dobrze pójdzie to będziemy miały dzieciaki z tego samego rocznika. Oby beta była pozytywna.Ja właśnie nie mogę trafić na kogoś przy kim bym została. Teraz idę do kogoś z polecenia i jak poczytałam opinie to same ochy i achy... no nic... zobaczymy
Ja nadal nie znalazlam gina... :/Ja właśnie nie mogę trafić na kogoś przy kim bym została. Teraz idę do kogoś z polecenia i jak poczytałam opinie to same ochy i achy... no nic... zobaczymy
Ciężko o dobrego specjaliste a już tym bardziej na NFZ. Ja szukałam pomocy u 5 lekarzy, dopiero 6 z kolei w końcu mi pomógł. Jeden kazał zajść w ciążę żeby się wyleczyć z PCOS, drugi nie widział problemu, inni nie przyjemni... Teraz mam na prawdę super lekarza i to na NFZ. Jakbyście były z okolic Malborka to mogę dać namiary.Ja nadal nie znalazlam gina... :/
Niestety nie...ale szukam dalej.Ciężko o dobrego specjaliste a już tym bardziej na NFZ. Ja szukałam pomocy u 5 lekarzy, dopiero 6 z kolei w końcu mi pomógł. Jeden kazał zajść w ciążę żeby się wyleczyć z PCOS, drugi nie widział problemu, inni nie przyjemni... Teraz mam na prawdę super lekarza i to na NFZ. Jakbyście były z okolic Malborka to mogę dać namiary.