reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Klaudka jestem pewna na 100% twoich 2 kresek i mojej wygranej walki ;)

Byłoby cudownie ;) juz Jutro będzie wszystko wiadome co do 2 kresek
Nigdy nie byłam aż tak cierpliwa
Zawsze 2 dni po max testowalismy
Nam nadzieje ze to czekanie nie było na darmo :D choć mam pewne obawy. Bo mój stary się uparł ze jak w tym miesiącu zajdziemy, to imię wybiera on. Z myślą że tak zajde jak przez te wszystkie razy zgodzilam się bez namyslu
Od dawna mam wymarzonego Ignacego i Klarę. A tu byłby Jaś i Hania. Ale co tam
Niech tylko będzie <3

reklama
Byłoby cudownie ;) juz Jutro będzie wszystko wiadome co do 2 kresek
Nigdy nie byłam aż tak cierpliwa
Zawsze 2 dni po max testowalismy
Nam nadzieje ze to czekanie nie było na darmo :D choć mam pewne obawy. Bo mój stary się uparł ze jak w tym miesiącu zajdziemy, to imię wybiera on. Z myślą że tak zajde jak przez te wszystkie razy zgodzilam się bez namyslu
Od dawna mam wymarzonego Ignacego i Klarę. A tu byłby Jaś i Hania. Ale co tam
Niech tylko będzie <3
Oj ja bym mogła mieć już Hanię, albo i Jasia niech tylko się zacznie kluć. W domu mam Krzysia. Wymarzonego nasyępnego miałam Alka, ale koleżanka z poprzedniego forum ma w domku Rocha i całkiem się zakochałam w tym imieniu, a jeśli dziewczynka by nam się przytrafiła to Kaja, Mila, Zoja albo właśnie Hania. Muszę mieć parę imion, bo nie wiem co u małżonka przejdzie, imię dla syna on akceptował po mojej recytacji imion męskich z kalendarza, więc teraz się przygotuję trochę bardziej na swoją korzyść.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja bym mogła mieć już Hanię, albo i Jasia niech tylko się zacznie kluć. W domu mam Krzysia. Wymarzonego nasyępnego miałam Alka, ale koleżanka z poprzedniego forum ma w domku Rocha i całkiem się zakochałam w tym imieniu, a jeśli dziewczynka by nam się przytrafiła to Kaja, Mila, Zoja albo właśnie Hania. Muszę mieć parę imion, bo nie wiem co u małżonka przejdzie, imię dla syna on akceptował po mojej recytacji imion męskich z kalendarza, więc teraz się przygotuję trochę bardziej na swoją korzyść.

Tak planujecie imiona fajnie. Dla mnie to taka odległa przyszłość tzn. nie mam wiary w to że będę matką, tak mam niestety. Nad imieniem pewnie myślałabym przy końcówce. Marzyłam o synku, ale teraz to mi wszystko jedno :-)

Tak planujecie imiona fajnie. Dla mnie to taka odległa przyszłość tzn. nie mam wiary w to że będę matką, tak mam niestety. Nad imieniem pewnie myślałabym przy końcówce. Marzyłam o synku, ale teraz to mi wszystko jedno :-)
Kochana, pierwsze dziecko 8 lat temu to totalna wpadka, urodziło się z MPD, na szczęście chodzi, biega, kłóci się, po swojemu, ale daje radę. Ze względu na stan pierwszego zabezpieczaliśmy się, złożyam spiralkę, po 2,5 roku zaszłam w ciążę pozamaciczną, usunięto mi jajowód, w zeszłym roku poroniłam wczesną ciążę. Mam dwójkę dzieci w niebie bez imion. Dlatego już teraz wybieramy potencjalne tak na wszelki wypadek.

Kochana, pierwsze dziecko 8 lat temu to totalna wpadka, urodziło się z MPD, na szczęście chodzi, biega, kłóci się, po swojemu, ale daje radę. Ze względu na stan pierwszego zabezpieczaliśmy się, złożyam spiralkę, po 2,5 roku zaszłam w ciążę pozamaciczną, usunięto mi jajowód, w zeszłym roku poroniłam wczesną ciążę. Mam dwójkę dzieci w niebie bez imion. Dlatego już teraz wybieramy potencjalne tak na wszelki wypadek.

Nie wiedziałam, silna babka z Ciebie, aż mi głupio że tak się użalam nad sobą.

Każdy musi się czasami poużalać nad sobą, wtedy trochę lżej. Nie uważam się za szczególnie silną. Pochodziłam się ze stanem rzeczy i działam dalej.

Mam wyniki badan

Tsh 2.45
Testosteron 23.2 (norma 8.4-48.1)
Prolaktyna 260 (norma 102-496)
Lh 8.05 (nie ma norm)
Fsh 5.25 (nie ma norm)
Te dwa ostatnie to w zależności w jakim dniu cyklu robisz, a TSH dla starającej się o dziecko powinno być nie większe niż 2. Należałoby trochę zbić.

Nie wiedziałam, silna babka z Ciebie, aż mi głupio że tak się użalam nad sobą.
Każdy musi się czasami poużalać nad sobą, wtedy trochę lżej. Nie uważam się za szczególnie silną. Pochodziłam się ze stanem rzeczy i działam dalej.

reklama
Do góry