reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiem co czujesz, tez widziałam ta przeklęta 1 kreskę wczoraj, dzis juz plamie, jutro pewnie @ nienawidzę tego!

Tragedia !!! Już przestałam wierzyć ze kiedykolwiek zobaczę dwie kreski.... z każdym miesiącem jest co raz gorzej a oczywiście głupia mało kiedy wytrzymuje aby nie zrobić tego przeklętego testu :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tragedia !!! Już przestałam wierzyć ze kiedykolwiek zobaczę dwie kreski.... z każdym miesiącem jest co raz gorzej a oczywiście głupia mało kiedy wytrzymuje aby nie zrobić tego przeklętego testu :/

To samo czuję, teraz 19 cykl i też czuję, że będzie nie udany.

2018-08-31-003-005.jpg

To samo czuję, teraz 19 cykl i też czuję, że będzie nie udany.

2018-08-31-003-005.jpg

Moj 18 cykl .... czyli tylko przyjdzie @ i zaczynam 19 wiec hmmm podobnie mam :( straszne to jest, nie rozumiem tego ze osoby które nie chcą dzieci maja od razu z wpadki a rodziny które pragną musza się tak męczyć jak my... to jest tak niesprawiedliwe ehhhh

Moj 18 cykl .... czyli tylko przyjdzie @ i zaczynam 19 wiec hmmm podobnie mam :( straszne to jest, nie rozumiem tego ze osoby które nie chcą dzieci maja od razu z wpadki a rodziny które pragną musza się tak męczyć jak my... to jest tak niesprawiedliwe ehhhh

Masz rację, ja tego też nie rozumiem. Ci którym nie zależy rodzą i krzywdzą maluchy, a w domach gdzie Dziecko miałoby wszystko jest problem. :( Moja szwagierka z mężem starali się osiem lat... Dziewczyna się najezdzila po lekarzach po całej Polsce. W końcu ktoś jej powiedział że szkoda jej pieniędzy, Mamą nie będzie. Przygotowywali się do kursu adopcyjnego, zaszła w ciążę. Lekarze mówili że cud. Odstawiła roczne dziecko od piersi, na e specjalnie uważała przy przytulankach bo przecież cud się drugi raz nie zdarzy.. a jednak. Dominik ma dziś dwa i pół roku, a Ola 7 miesięcy. Ściskam Was kochane bardzo mocno i trzymam kciuki !

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację, ja tego też nie rozumiem. Ci którym nie zależy rodzą i krzywdzą maluchy, a w domach gdzie Dziecko miałoby wszystko jest problem. :( Moja szwagierka z mężem starali się osiem lat... Dziewczyna się najezdzila po lekarzach po całej Polsce. W końcu ktoś jej powiedział że szkoda jej pieniędzy, Mamą nie będzie. Przygotowywali się do kursu adopcyjnego, zaszła w ciążę. Lekarze mówili że cud. Odstawiła roczne dziecko od piersi, na e specjalnie uważała przy przytulankach bo przecież cud się drugi raz nie zdarzy.. a jednak. Dominik ma dziś dwa i pół roku, a Ola 7 miesięcy. Ściskam Was kochane bardzo mocno i trzymam kciuki !

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękna historia i daje wiarę, tylko jak odpuścić? Rzeczywiście trzeba zupełnie wszystko odpuscic ? My się szykujemy do inseminacji jeśli przed dwa cykle teraz się nie uda to będziemy walczyć z inseminacja. Bo niby do 3 miesiącach po HSG jest większa szansa na poczęcie ale jakoś tez przestałam w to wierzyć. Nie umiem przestań walczyć .... podziwiam kobiety, które potrafią podejść na lajcie co ma być to będzie.

reklama
Podziwiam.... ale badacie się ? Szukacie przyczyny ?

Ja mam podejście na luzie praktycznie od początku tego roku, ale luz jest tylko tak do 20dc a potem w głowie bałagan...
U mnie problem z tarczycą, taka nietypowa niedoczynność tarczycy tzw słaba tarczyca.

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry