reklama
martini6
Fanka BB :)
Wiem co czujesz, tez widziałam ta przeklęta 1 kreskę wczoraj, dzis juz plamie, jutro pewnie @ nienawidzę tego!
Tragedia !!! Już przestałam wierzyć ze kiedykolwiek zobaczę dwie kreski.... z każdym miesiącem jest co raz gorzej a oczywiście głupia mało kiedy wytrzymuje aby nie zrobić tego przeklętego testu :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
To samo czuję, teraz 19 cykl i też czuję, że będzie nie udany.Tragedia !!! Już przestałam wierzyć ze kiedykolwiek zobaczę dwie kreski.... z każdym miesiącem jest co raz gorzej a oczywiście głupia mało kiedy wytrzymuje aby nie zrobić tego przeklętego testu :/
N
Niespełniona
Gość
Ja mam tak samo... 20 cykl starań...To samo czuję, teraz 19 cykl i też czuję, że będzie nie udany.
martini6
To samo czuję, teraz 19 cykl i też czuję, że będzie nie udany.
Moj 18 cykl .... czyli tylko przyjdzie @ i zaczynam 19 wiec hmmm podobnie mam straszne to jest, nie rozumiem tego ze osoby które nie chcą dzieci maja od razu z wpadki a rodziny które pragną musza się tak męczyć jak my... to jest tak niesprawiedliwe ehhhh
Ewusia1986
Masz rację, ja tego też nie rozumiem. Ci którym nie zależy rodzą i krzywdzą maluchy, a w domach gdzie Dziecko miałoby wszystko jest problem. Moja szwagierka z mężem starali się osiem lat... Dziewczyna się najezdzila po lekarzach po całej Polsce. W końcu ktoś jej powiedział że szkoda jej pieniędzy, Mamą nie będzie. Przygotowywali się do kursu adopcyjnego, zaszła w ciążę. Lekarze mówili że cud. Odstawiła roczne dziecko od piersi, na e specjalnie uważała przy przytulankach bo przecież cud się drugi raz nie zdarzy.. a jednak. Dominik ma dziś dwa i pół roku, a Ola 7 miesięcy. Ściskam Was kochane bardzo mocno i trzymam kciuki !Moj 18 cykl .... czyli tylko przyjdzie @ i zaczynam 19 wiec hmmm podobnie mam straszne to jest, nie rozumiem tego ze osoby które nie chcą dzieci maja od razu z wpadki a rodziny które pragną musza się tak męczyć jak my... to jest tak niesprawiedliwe ehhhh
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
4 lata bez zabezpieczeń i nic..Tragedia !!! Już przestałam wierzyć ze kiedykolwiek zobaczę dwie kreski.... z każdym miesiącem jest co raz gorzej a oczywiście głupia mało kiedy wytrzymuje aby nie zrobić tego przeklętego testu :/
Wiem co czujecie..
martini6
Masz rację, ja tego też nie rozumiem. Ci którym nie zależy rodzą i krzywdzą maluchy, a w domach gdzie Dziecko miałoby wszystko jest problem. Moja szwagierka z mężem starali się osiem lat... Dziewczyna się najezdzila po lekarzach po całej Polsce. W końcu ktoś jej powiedział że szkoda jej pieniędzy, Mamą nie będzie. Przygotowywali się do kursu adopcyjnego, zaszła w ciążę. Lekarze mówili że cud. Odstawiła roczne dziecko od piersi, na e specjalnie uważała przy przytulankach bo przecież cud się drugi raz nie zdarzy.. a jednak. Dominik ma dziś dwa i pół roku, a Ola 7 miesięcy. Ściskam Was kochane bardzo mocno i trzymam kciuki !
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna historia i daje wiarę, tylko jak odpuścić? Rzeczywiście trzeba zupełnie wszystko odpuscic ? My się szykujemy do inseminacji jeśli przed dwa cykle teraz się nie uda to będziemy walczyć z inseminacja. Bo niby do 3 miesiącach po HSG jest większa szansa na poczęcie ale jakoś tez przestałam w to wierzyć. Nie umiem przestań walczyć .... podziwiam kobiety, które potrafią podejść na lajcie co ma być to będzie.
martini6
4 lata bez zabezpieczeń i nic..
Wiem co czujecie..
Podziwiam.... ale badacie się ? Szukacie przyczyny ?
reklama
1
174974
Gość
Ja mam podejście na luzie praktycznie od początku tego roku, ale luz jest tylko tak do 20dc a potem w głowie bałagan...Podziwiam.... ale badacie się ? Szukacie przyczyny ?
U mnie problem z tarczycą, taka nietypowa niedoczynność tarczycy tzw słaba tarczyca.