ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnie 2 lata byly diagnozujące mnie.Podziwiam.... ale badacie się ? Szukacie przyczyny ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja starałam się o mojego Dominika (imię tez nie wybrane bez powodu) 5 lat. Po poronieniu poddałam się. Zrezygnowałam. Myśleliśmy o adopcji. Przeprowadziliśmy się do domu, kupiliśmy psa i w tym miesiącu pierwszym z naszym nowym członkiem rodziny zaszłam w ciąże. Także coś w tym jest, ze niemyślenie i rezygnacja pomaga w zajściu. I tym razem straciłam prawie nadzieje przez mój wynik tarczycy a tu niespodzianka! Taki psikus Prima aprilisowy. Przyjaciółka moja, płodna jak kot ( tak sie śmiejemy) ostatnio powiedziała mi że gdyby mogła to chętnie oddałaby mi swoje jajniki. Nie może tego zrozumieć jak to jest. Ona kiedy tylko chciała, ten miesiąc i jest ciąża! A my jeździmy po lekarzach zżeramy tony tabletek, zastrzyki i inne cuda wianki i nic... Szkoda tylko, że nikt nie wymyślił sposobu, żeby nie myśleć kiedy tak bardzo się pragnie i jest się wstanie oddać wszystko by być mamą.Masz rację, ja tego też nie rozumiem. Ci którym nie zależy rodzą i krzywdzą maluchy, a w domach gdzie Dziecko miałoby wszystko jest problem. Moja szwagierka z mężem starali się osiem lat... Dziewczyna się najezdzila po lekarzach po całej Polsce. W końcu ktoś jej powiedział że szkoda jej pieniędzy, Mamą nie będzie. Przygotowywali się do kursu adopcyjnego, zaszła w ciążę. Lekarze mówili że cud. Odstawiła roczne dziecko od piersi, na e specjalnie uważała przy przytulankach bo przecież cud się drugi raz nie zdarzy.. a jednak. Dominik ma dziś dwa i pół roku, a Ola 7 miesięcy. Ściskam Was kochane bardzo mocno i trzymam kciuki !
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana To i ja za ciebie trzymam z całych sił@Migdalove trzymam kciuki za test [emoji110] ja tez jutro sikne [emoji23]
@Dagaa11 @EklerkaDaria [emoji110][emoji110][emoji110] za bete, niech przyrost bedzie super i zeby was uspokoil [emoji8]
Przykro mi, ale ja nie pomogę. Może nie jest tak źle skoro są w normie....Dziewczyny mam juz wyniki badan FSH i LH. Niby mieszcza sie w normie ale wiem ze jest jakies powiazanie ich. Czy ktoras z Was sie na interpretacji tego zna?
@monia_l witaj i 3 mam kciuki za Twoje starania. Bardzo mi przykro z powodu straty
Takie coś znalazłam...Dziewczyny mam juz wyniki badan FSH i LH. Niby mieszcza sie w normie ale wiem ze jest jakies powiazanie ich. Czy ktoras z Was sie na interpretacji tego zna?
@monia_l witaj i 3 mam kciuki za Twoje starania. Bardzo mi przykro z powodu straty