reklama
Otoona
Fanka BB :)
Pewnie że wszystko będzie dobrze do tego czasu[emoji5]. Ja chciałabym rodzić sn ale przez cukrzycę czuję że będzie cc i pewnie też szybciej.Jotka kochana sciskam i milo cie widziec, bylas czesto w moich myslach po tym jak zniknelas.
Migdalove uff jak dobrze ze w oleju, to juz mi smak na niego przeszedl [emoji23]
Otoona ja jesli wszystko bedzie ok do tego czasu to krzycze o cesarke [emoji23] licze ze moze z tydzien przed terminem wtedy mi sie uda.
Otoona
Trzymam kciuki i również czekam na wieści [emoji5].Kupiłam już test także będzie testowanie.
ola_9090
Życzę Ci obyś już nie zaczęła nowego cyklu [emoji4] trzymam kciukiDzień dobry! Dzisiaj u mnie 26dc, jutro powinien być ostatni dzień cyklu, ostatnio mam 27dniowe cykle. No i grzecznie czekam, nie zrobiłam ani jednego testu. [emoji23] Jeśli się nie udało to zacznę 20 cykl starań. Okrągła liczba, może to będzie wyjątkowy cykl. A może jednak tego cyklu w ogóle nie będzie. [emoji23]
ola_9090
Ja miałam takie straszne bóle jak rósł pęcherzyk już tuż przed owu, też nie mogłam łazić nawet miałam badanie pod kątem kamieni w nerkach czy się gdzieś nie zaklinował w moczowodzie...ale później podczas monitoringu wyszło że to jednak już spory pęcherzyk tak uciska [emoji4]@irminka1231 super.Trzymam kciuki za następne usg i będziemy czekać na zdjęcie
U mnie 13 dc,lewy jajnik okropnie mnie boli,rwie aż na pachwinę tak że ledwo chodzę
EklerkaDaria
A może przydałoby się monitorować kilka cykli? Lekarz nie proponował? Badania hormonów robiłaś?U nas też cieplutko aż marzy się spacerek z takim maleństwem. ....... u mnie jednak @ przyszła po 11 dniach opóźnienia i była bardzo skapa i całkowicie bezbolesna jak nigdy..... w tym cyklu rozpoczynam mierzenie temperatury i jutro wybieram się na badanie prolaktyny. .... mąż tylko w weekendy w domu wiec starania ograniczone. Tak bardzo się boje że mam cykle bezowulacyjne i żadnych szans na dzieciątko. ..... :-(
@irminka1231 super wiadomość, następna wizyta i serduszko!
To do roboty! Owu jak nic!@irminka1231 super.Trzymam kciuki za następne usg i będziemy czekać na zdjęcie
U mnie 13 dc,lewy jajnik okropnie mnie boli,rwie aż na pachwinę tak że ledwo chodzę
Czekam z niecierpliwością i mocno trzymamKupiłam już test także będzie testowanie.
Przy cukrzycy, nie jest powiedziane ze czeka cię cc. U mnie mimo cukrzycy zmuszano mnie do porodu SN, a i tak skończyło się cesarką. Bardziej nadciśnienie jest wskazaniem do cc.Pewnie że wszystko będzie dobrze do tego czasu[emoji5]. Ja chciałabym rodzić sn ale przez cukrzycę czuję że będzie cc i pewnie też szybciej.
V
Vel
Gość
Ja bez ciąży mam smaki ciążowe na okrągło. Dla mnie niczym strasznym jest zjeść śledzia i poprawić szarlotką. Ostatnio nocy się zakradłam się do lodówki nadgryzłam kiełbasę podsuszaną, poprawiłam ogórkiem małosolnym i zagryzłam czekoladą.A ja dzisiaj mam taką chęć jeść wszystko [emoji23] Byliśmy na długim spacerze i mój narzeczony mówi, że może budka z lodami naszymi ulubionymi jest otwarta - no i była! Jedząc tego loda czułam taką jakąś dziwną ulgę. [emoji23] Więc albo parcie na słodkie spowodowane zbliżającym się @ albo może to jednak to. A teraz nam się zachciało kebaba, już dawno nie jadłam.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Przykro mi... , ale póki niema @ jest nadzieja!Nie wytrzymałam zrobiłam dziś rano test w 12dpo oczywiście biel wiec czekamy na @ niestety
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
martini6
Przykro mi... , ale póki niema @ jest nadzieja!
Dziękuje, niby tak ale raczej już zerowa hehe ale może i dobrze chociaż przestałam przezywać, bo piersi mnie bardzo bolą od tygodnia a nigdy ich nie czułam i myślałam ze w końcu się udało po HSG ale to chyba po prostu nowy objaw [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom