reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U nas też gorąco :)! Czadowo!

@irminka1231 suuuuper :). Jak widać zarodek na ciałku żółtym to jest dobrze. Bardzo dobrze. Teraz spokojnie czekać na serduszko.

@Migdalove twarda sztuka z Ciebie! Ale jutro już zatestujesz, co? Nie będziesz nas tu w niepewności tyle czasu trzymać :)?

@Jotka_Szczotka cześć :)! Fajnie, że wróciłaś na forum i wracaj do starań też. Dzieci są suuuuper :D.

@kari pięknie :)! Gratuluję z całego serca.

Co do tych testów, to niestety są kapryśne, więc nie ma co się łamać. Dopóki nie ma @ to jest szansa na ciążę :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, prace mam.. tym razem do konca sierpnia 2019. Wiec tez nie poszaleje =P narazie mam cel schudnąć. Jeszcze 27kg ,12 juz za mna... po ostatniej stracie leci w dol=P a potem zobaczymy.. moze wroce do tematu, zwlaszcza ze Synek "chcie Siostle Juźe" (Róże) ... po za tym lutego wrocily mi cykle sprzed ciazy... 27dni z zegarkiem w reku bola jak diabli ale za to cyce luzik.
To super ze z praca jest oki:) Ja tez schudlam 8kg i korci mnie by dalej zjezdzac w dol z kg ale bardziej jednak mam teraz parcie na dziecko:p
Wiesz skoro synciu chce siostrzyczke to musicie dzialac. Dziecko musi byc zadowolone:)
Zazdroszcze regularnych cykli. Ja to mam po operacji misz masz:p
A z prolaktyna juz masz spokoj? Wszystko oki?

Witam mogę dołączyć ?
Mam juz 2 dzieci córkę prawie 13 letnia i syn 10 ,5 l. Zapragnelo mi sie 3 malenstwa tzn zawsze chcialam 3 dzieci :) w listopadzie podjęliśmy decyzje ze sie staramy udalo sie w 1 cyklu staran niestety radość nie trwala długo ...w styczniu poronilam :( lekarz po 1@ dal zielone światło do starań ale teraz już tak łatwo nie ma dzis rozpoczynam 1dc a 3 miesiac staran . Podczytuje Was juz jakis czas jakos od lutego ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też gorąco :)! Czadowo!

@irminka1231 suuuuper :). Jak widać zarodek na ciałku żółtym to jest dobrze. Bardzo dobrze. Teraz spokojnie czekać na serduszko.

@Migdalove twarda sztuka z Ciebie! Ale jutro już zatestujesz, co? Nie będziesz nas tu w niepewności tyle czasu trzymać :)?

@Jotka_Szczotka cześć :)! Fajnie, że wróciłaś na forum i wracaj do starań też. Dzieci są suuuuper :D.

@kari pięknie :)! Gratuluję z całego serca.

Co do tych testów, to niestety są kapryśne, więc nie ma co się łamać. Dopóki nie ma @ to jest szansa na ciążę :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam już test także będzie testowanie. :)

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Małpy jedne, idę przez Was do lodówki zjeść śledzia :p
A ja dzisiaj mam taką chęć jeść wszystko [emoji23] Byliśmy na długim spacerze i mój narzeczony mówi, że może budka z lodami naszymi ulubionymi jest otwarta - no i była! Jedząc tego loda czułam taką jakąś dziwną ulgę. [emoji23] Więc albo parcie na słodkie spowodowane zbliżającym się @ albo może to jednak to. A teraz nam się zachciało kebaba, już dawno nie jadłam. ;)

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry