reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U nas też gorąco :)! Czadowo!

@irminka1231 suuuuper :). Jak widać zarodek na ciałku żółtym to jest dobrze. Bardzo dobrze. Teraz spokojnie czekać na serduszko.

@Migdalove twarda sztuka z Ciebie! Ale jutro już zatestujesz, co? Nie będziesz nas tu w niepewności tyle czasu trzymać :)?

@Jotka_Szczotka cześć :)! Fajnie, że wróciłaś na forum i wracaj do starań też. Dzieci są suuuuper :D.

@kari pięknie :)! Gratuluję z całego serca.

Co do tych testów, to niestety są kapryśne, więc nie ma co się łamać. Dopóki nie ma @ to jest szansa na ciążę :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, prace mam.. tym razem do konca sierpnia 2019. Wiec tez nie poszaleje =P narazie mam cel schudnąć. Jeszcze 27kg ,12 juz za mna... po ostatniej stracie leci w dol=P a potem zobaczymy.. moze wroce do tematu, zwlaszcza ze Synek "chcie Siostle Juźe" (Róże) ... po za tym lutego wrocily mi cykle sprzed ciazy... 27dni z zegarkiem w reku bola jak diabli ale za to cyce luzik.
To super ze z praca jest oki:) Ja tez schudlam 8kg i korci mnie by dalej zjezdzac w dol z kg ale bardziej jednak mam teraz parcie na dziecko:p
Wiesz skoro synciu chce siostrzyczke to musicie dzialac. Dziecko musi byc zadowolone:)
Zazdroszcze regularnych cykli. Ja to mam po operacji misz masz:p
A z prolaktyna juz masz spokoj? Wszystko oki?

Witam mogę dołączyć ?
Mam juz 2 dzieci córkę prawie 13 letnia i syn 10 ,5 l. Zapragnelo mi sie 3 malenstwa tzn zawsze chcialam 3 dzieci :) w listopadzie podjęliśmy decyzje ze sie staramy udalo sie w 1 cyklu staran niestety radość nie trwala długo ...w styczniu poronilam :( lekarz po 1@ dal zielone światło do starań ale teraz już tak łatwo nie ma dzis rozpoczynam 1dc a 3 miesiac staran . Podczytuje Was juz jakis czas jakos od lutego ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też gorąco :)! Czadowo!

@irminka1231 suuuuper :). Jak widać zarodek na ciałku żółtym to jest dobrze. Bardzo dobrze. Teraz spokojnie czekać na serduszko.

@Migdalove twarda sztuka z Ciebie! Ale jutro już zatestujesz, co? Nie będziesz nas tu w niepewności tyle czasu trzymać :)?

@Jotka_Szczotka cześć :)! Fajnie, że wróciłaś na forum i wracaj do starań też. Dzieci są suuuuper :D.

@kari pięknie :)! Gratuluję z całego serca.

Co do tych testów, to niestety są kapryśne, więc nie ma co się łamać. Dopóki nie ma @ to jest szansa na ciążę :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam już test także będzie testowanie. :)

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Małpy jedne, idę przez Was do lodówki zjeść śledzia :p
A ja dzisiaj mam taką chęć jeść wszystko [emoji23] Byliśmy na długim spacerze i mój narzeczony mówi, że może budka z lodami naszymi ulubionymi jest otwarta - no i była! Jedząc tego loda czułam taką jakąś dziwną ulgę. [emoji23] Więc albo parcie na słodkie spowodowane zbliżającym się @ albo może to jednak to. A teraz nam się zachciało kebaba, już dawno nie jadłam. ;)

2018-08-31-003-005.jpg

Do góry