reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam podejście na luzie praktycznie od początku tego roku, ale luz jest tylko tak do 20dc a potem w głowie bałagan...
U mnie problem z tarczycą, taka nietypowa niedoczynność tarczycy tzw słaba tarczyca.

2018-08-31-003-005.jpg

Dokładnie to mam tak samo miesiąc cykl cały luz a tydzień przed spodziewana @ to oszaleć idzie!!! No i próbuje chyba wszystkie co można :/ a no właśnie te chorubska jeszcze najgorsze :/ no u mnie na początku problem z prolaktyna pół roku na bromergonie a teraz okazało się ze mąż ma 2% morfologi plemnika.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz, ona miała już potem inny hmm środek do celu (wiem że to głupio brzmi, ale nie umiem znaleźć słów). Od zawsze mówiła że bez dziecka nie wyobraża sobie życia, więc szukała dróg alternatywnych, jak adopcja , rodzina zastępcza itd. Na tym się skupiła. Pragnienie posiadania dziecka cały czas było.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie to mam tak samo miesiąc cykl cały luz a tydzień przed spodziewana @ to oszaleć idzie!!! No i próbuje chyba wszystkie co można :/ a no właśnie te chorubska jeszcze najgorsze :/ no u mnie na początku problem z prolaktyna pół roku na bromergonie a teraz okazało się ze mąż ma 2% morfologi plemnika.

Właśnie my się zbieramy z tym badaniem nasienia. Planujemy jakoś w maju pojechać do kliniki, bo tak to czasu brak, do tego klinika 60km oddalona.

2018-08-31-003-005.jpg

Właśnie my się zbieramy z tym badaniem nasienia. Planujemy jakoś w maju pojechać do kliniki, bo tak to czasu brak, do tego klinika 60km oddalona.

2018-08-31-003-005.jpg

Nooo my robiliśmy w lipcu i moj gin nic w tedy nie powiedział na to 2% :/ a już mąż mógł coś brać na poprawę. A teraz jak pojechaliśmy do kliniki niepłodności i zrobiliśmy JeszcE raz to się okazało ze tak samo 2% i dostał witaminy orzechy ma jeść itd i tez dopiero po 3 miesiącach mogą być rezultaty a bierze dopiero miesiąc ehhh obłęd, ciagle coś.

Wiesz, ona miała już potem inny hmm środek do celu (wiem że to głupio brzmi, ale nie umiem znaleźć słów). Od zawsze mówiła że bez dziecka nie wyobraża sobie życia, więc szukała dróg alternatywnych, jak adopcja , rodzina zastępcza itd. Na tym się skupiła. Pragnienie posiadania dziecka cały czas było.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam. Ja mimo wszystko nie zaadoptowalabym dzidziusia.... chyba jeszcze bardziej by mi to przypomniało ze ja nie mogę mieć dzieci i wychowuje czyjeś... chyba bym drugiego kota kupiła prędzej. Bardzo szanuje i podziwiam takie osoby!

reklama
Do góry