reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ktora to dodala zdj sledzika... wyswietla mi sie jako glowne w grupie i za kazdym razem dostaje slinotoku a do polskiego sklepu mam lata swietlne. Oh dam sie pokroic za pysznego octowego sledzia.
Jaaa dodałam! [emoji23] Ten niestety był w oleju, nie był taki super. :c Ale zjadłam! Musiałam. [emoji23]

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Moze jak czesciej bedziesz tu zagladac to Ci sie odwidzi:p A powiedz mi jak tam u Ciebie sytuacja z praca? Przedluzyli Wam kontrakt?
Tak, prace mam.. tym razem do konca sierpnia 2019. Wiec tez nie poszaleje =P narazie mam cel schudnąć. Jeszcze 27kg ,12 juz za mna... po ostatniej stracie leci w dol=P a potem zobaczymy.. moze wroce do tematu, zwlaszcza ze Synek "chcie Siostle Juźe" (Róże) ... po za tym lutego wrocily mi cykle sprzed ciazy... 27dni z zegarkiem w reku bola jak diabli ale za to cyce luzik.

Kochane czy u was też taka piękna pogoda? U nas 20°, cieplutko. Miałam szok, jak wychodziłam od małej. Jakby ktoś nagrzewnicą we mnie dmuchał. Oby taka pogoda się utrzymała. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Jotka kochana sciskam i milo cie widziec, bylas czesto w moich myslach po tym jak zniknelas.

Migdalove uff jak dobrze ze w oleju, to juz mi smak na niego przeszedl [emoji23]

Otoona ja jesli wszystko bedzie ok do tego czasu to krzycze o cesarke [emoji23] licze ze moze z tydzien przed terminem wtedy mi sie uda.

@Migdalove pogoda u mnie też piękna, jak wyszłam z pracy po 13 to aż się zdziwiłam. Super oby tak dalej.. u mnie 29dc brzuch cmi I czuje się taka spuchnieta. Zatestuje sobie w niedziele tak myślę pewnie biel vizira mnie porazi albo @ zaskoczy

U nas też cieplutko aż marzy się spacerek z takim maleństwem. ....... u mnie jednak @ przyszła po 11 dniach opóźnienia i była bardzo skapa i całkowicie bezbolesna jak nigdy..... w tym cyklu rozpoczynam mierzenie temperatury i jutro wybieram się na badanie prolaktyny. .... mąż tylko w weekendy w domu wiec starania ograniczone. Tak bardzo się boje że mam cykle bezowulacyjne i żadnych szans na dzieciątko. ..... :-(

Później mi to tłumaczyła koleżanka, położna. Że nawet przy regularnych cyklach z różnych względów są wahnięcia. Jeśli cykl się wydłużył z jakiegoś względu to owulacja też była później i test jeszcze "nie złapał" stężenia hormonu w moczu. :)
@Stonkabiedronka trzymam kciuki ! który cykl starań ?

3 cykl starań, mam już córeczkę. Z córeczka tez mi wyszedł test po 3 tygodniach od zapłodnienia

reklama
U nas też cieplutko aż marzy się spacerek z takim maleństwem. ....... u mnie jednak @ przyszła po 11 dniach opóźnienia i była bardzo skapa i całkowicie bezbolesna jak nigdy..... w tym cyklu rozpoczynam mierzenie temperatury i jutro wybieram się na badanie prolaktyny. .... mąż tylko w weekendy w domu wiec starania ograniczone. Tak bardzo się boje że mam cykle bezowulacyjne i żadnych szans na dzieciątko. ..... :-(
To tym bardziej mierz temperature mi mierzenie temp bardzo pomoglo .Poprzez zaobserowanie skoku bedziesz miala pewnosc ze owulka byla.skok temperatury jest bardziej wiarygodny niz testy owulacyjne.trzymam kciuki aby w tym cyklu ci sie udalo.

Do góry