reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ktora to dodala zdj sledzika... wyswietla mi sie jako glowne w grupie i za kazdym razem dostaje slinotoku a do polskiego sklepu mam lata swietlne. Oh dam sie pokroic za pysznego octowego sledzia.
Jaaa dodałam! [emoji23] Ten niestety był w oleju, nie był taki super. :c Ale zjadłam! Musiałam. [emoji23]

2018-08-31-003-005.jpg

reklama
Moze jak czesciej bedziesz tu zagladac to Ci sie odwidzi:p A powiedz mi jak tam u Ciebie sytuacja z praca? Przedluzyli Wam kontrakt?
Tak, prace mam.. tym razem do konca sierpnia 2019. Wiec tez nie poszaleje =P narazie mam cel schudnąć. Jeszcze 27kg ,12 juz za mna... po ostatniej stracie leci w dol=P a potem zobaczymy.. moze wroce do tematu, zwlaszcza ze Synek "chcie Siostle Juźe" (Róże) ... po za tym lutego wrocily mi cykle sprzed ciazy... 27dni z zegarkiem w reku bola jak diabli ale za to cyce luzik.

Kochane czy u was też taka piękna pogoda? U nas 20°, cieplutko. Miałam szok, jak wychodziłam od małej. Jakby ktoś nagrzewnicą we mnie dmuchał. Oby taka pogoda się utrzymała. :)

2018-08-31-003-005.jpg

Jotka kochana sciskam i milo cie widziec, bylas czesto w moich myslach po tym jak zniknelas.

Migdalove uff jak dobrze ze w oleju, to juz mi smak na niego przeszedl [emoji23]

Otoona ja jesli wszystko bedzie ok do tego czasu to krzycze o cesarke [emoji23] licze ze moze z tydzien przed terminem wtedy mi sie uda.

@Migdalove pogoda u mnie też piękna, jak wyszłam z pracy po 13 to aż się zdziwiłam. Super oby tak dalej.. u mnie 29dc brzuch cmi I czuje się taka spuchnieta. Zatestuje sobie w niedziele tak myślę pewnie biel vizira mnie porazi albo @ zaskoczy

U nas też cieplutko aż marzy się spacerek z takim maleństwem. ....... u mnie jednak @ przyszła po 11 dniach opóźnienia i była bardzo skapa i całkowicie bezbolesna jak nigdy..... w tym cyklu rozpoczynam mierzenie temperatury i jutro wybieram się na badanie prolaktyny. .... mąż tylko w weekendy w domu wiec starania ograniczone. Tak bardzo się boje że mam cykle bezowulacyjne i żadnych szans na dzieciątko. ..... :-(

Później mi to tłumaczyła koleżanka, położna. Że nawet przy regularnych cyklach z różnych względów są wahnięcia. Jeśli cykl się wydłużył z jakiegoś względu to owulacja też była później i test jeszcze "nie złapał" stężenia hormonu w moczu. :)
@Stonkabiedronka trzymam kciuki ! który cykl starań ?

3 cykl starań, mam już córeczkę. Z córeczka tez mi wyszedł test po 3 tygodniach od zapłodnienia

reklama
U nas też cieplutko aż marzy się spacerek z takim maleństwem. ....... u mnie jednak @ przyszła po 11 dniach opóźnienia i była bardzo skapa i całkowicie bezbolesna jak nigdy..... w tym cyklu rozpoczynam mierzenie temperatury i jutro wybieram się na badanie prolaktyny. .... mąż tylko w weekendy w domu wiec starania ograniczone. Tak bardzo się boje że mam cykle bezowulacyjne i żadnych szans na dzieciątko. ..... :-(
To tym bardziej mierz temperature mi mierzenie temp bardzo pomoglo .Poprzez zaobserowanie skoku bedziesz miala pewnosc ze owulka byla.skok temperatury jest bardziej wiarygodny niz testy owulacyjne.trzymam kciuki aby w tym cyklu ci sie udalo.

Do góry