reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cykle miałam 28 dni , jak w zegarku. Termin ostatniej miesiączki druga połowa marca 2014r. Test zrobiony 20 kwietnia. I nic,nawet cienia cienia, zupełnie totalnie NIC. Ja już oczywiście krechę na tym cyklu położyłam, testy podobno 99% procent wiarygodności, to nie ma. 25 kwietnia kolejny test, dalej nic. Planujemy wyjazd na majówkę, pakujemy dobytek.. 28 kwietnia jakoś źle się czułam od rana, @ nie ma to testujemy ostatni raz. Mąż się puka w głowę, bo i po co. Na betę iść nie chciałam, bo obawiałam się jej wyniku, że będzie 0,0 a tu nadal okresu nie ma. No i ten ostatni test dopiero pokazał drugiego bledziocha. :) Daleko wiecej niż miesiąc od ostatniej miesiączki.

reklama
Cykle miałam 28 dni , jak w zegarku. Termin ostatniej miesiączki druga połowa marca 2014r. Test zrobiony 20 kwietnia. I nic,nawet cienia cienia, zupełnie totalnie NIC. Ja już oczywiście krechę na tym cyklu położyłam, testy podobno 99% procent wiarygodności, to nie ma. 25 kwietnia kolejny test, dalej nic. Planujemy wyjazd na majówkę, pakujemy dobytek.. 28 kwietnia jakoś źle się czułam od rana, @ nie ma to testujemy ostatni raz. Mąż się puka w głowę, bo i po co. Na betę iść nie chciałam, bo obawiałam się jej wyniku, że będzie 0,0 a tu nadal okresu nie ma. No i ten ostatni test dopiero pokazał drugiego bledziocha. :) Daleko wiecej niż miesiąc od ostatniej miesiączki.
I właśnie dzięki Tobie wstapila we mnie nadzieja ❤️ Dziękuje!!

Później mi to tłumaczyła koleżanka, położna. Że nawet przy regularnych cyklach z różnych względów są wahnięcia. Jeśli cykl się wydłużył z jakiegoś względu to owulacja też była później i test jeszcze "nie złapał" stężenia hormonu w moczu. :)
@Stonkabiedronka trzymam kciuki ! który cykl starań ?

Kari trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie [emoji110][emoji8]
Irminka powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]

Ktora to dodala zdj sledzika... wyswietla mi sie jako glowne w grupie i za kazdym razem dostaje slinotoku a do polskiego sklepu mam lata swietlne. Oh dam sie pokroic za pysznego octowego sledzia.

Misza 17 pazdziernik :)
Masz ten sam termin co ja [emoji5].

rr7luqh.png

Hej dziewczyny.juz po wizycie.na usg widzialam pecherzyk z zarodkiem .na serduszka jeszcze nie widzialam nijacego.jeszcze za szybko.termin wyznaczony na 1 12 2018.wedlug terminu miesiaczki to 5t4d a wedlug pomiaru na usg 5t6d .wszystko ok.oby tak dalej.nastepne isg 18 04 aby zobaczyc serduszko.

reklama
Hej dziewczyny.juz po wizycie.na usg widzialam pecherzyk z zarodkiem .na serduszka jeszcze nie widzialam nijacego.jeszcze za szybko.termin wyznaczony na 1 12 2018.wedlug terminu miesiaczki to 5t4d a wedlug pomiaru na usg 5t6d .wszystko ok.oby tak dalej.nastepne isg 18 04 aby zobaczyc serduszko.
Wspaniale wiesci:) Jeszcze raz gratulacje i teraz pewnie juz nie umiesz sie doczekac bicia serduszka.

Jezu az mi lezki zazdrosci polecialy bo sama bym juz chciala byc w ciazy.

Do góry